Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   "ziyaretimiz kararlılığımızın ifadesi" (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/30631-ziyaretimiz-kararliligimizin-ifadesi.html)

ceyLin 18 January 2009 20:39

"ziyaretimiz kararlılığımızın ifadesi"
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Brüksel ziyaretinin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ''AB reform ve katılım sürecindeki kararlılığın ifadesi'' olarak değerlendirilmesi gerektiğini bildirdi.

Türkiye-AB ilişkilerinde gelinen noktayı Brüksel'de değerlendirme fırsatı bulacaklarını ifade eden Erdoğan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ayrıca küresel mali krize çözüm arayışları ve Gazze'deki durum ile bölgede ve dünyada yaşanan gelişmeleri de değerlendirme imkanı bulacaklarını kaydetti.

Başbakan Erdoğan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu toplantıyla ilgili kararın çok daha önceden verildiğini anlatarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ''Biz bugün aslında bu gelişmeler aniden olunca[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sayın Cumhurbaşkanımızla da görüşmek suretiyle[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendileri Şarm El Şeyh'deki toplantıya katılıyorlar. Dışişleri Bakanımız da bu toplantıya katılacak. Ondan sonra Brüksel'e intikal edecekler'' dedi.

Erdoğan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]''Bu ziyaret[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Başbakan düzeyinde 1996 yılından itibaren yapılan ilk ziyaret olma özelliğindedir. Sayın Barroso da 10-12 Nisan 2008'de ülkemizi ziyaret etti. Bu geniş kapsamlı ziyaretimiz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] AB reform ve katılım sürecindeki kararlılığımızın ifadesi olarak değerlendirilmelidir'' dedi.


Saat: 10:08

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2