Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   AİLE BOYU KIŞ aaaFİ (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/30633-aile-boyu-kis-aaafi.html)

ceyLin 18 January 2009 20:41

AİLE BOYU KIŞ aaaFİ
 
SİBEL CAN[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] KIZI[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] EŞİ VE ABLASIYLA KARTEPE KAYAK MERKEZİ'NDE aaaİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ.

Ünlü sanatçı Sibel Can[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kızı Melisa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] eşi Sulhi Aksüt ve ablasıyla Kartepe Kayak Merkezi'nde aaaifli bir gün geçirdi. Ekstralarından ve televizyon programlarından fırsat bulup bir günlüğüne ailesiyle birlikte Kartepe'ye giden Sibel Can[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ailesiyle birlikte kar topu oynayıp kayakla kaydı. Kar manzarası eşliğinde yemek yiyen[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] atlı kızağa binen ve ATV araçlarıyla kar üzerinde gezen Can ve ailesi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kısa da olsa bu tatille yorgunluk attı. Can[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 'Ailemle birlikte böylesine güzel bir ortamı paylaşmayı özlemiştim. Hepimize iyi geldi' dedi.


Saat: 04:15

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2