Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Ersöz'ün bir yakını aa muhabirine saldırdı (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/30637-ersozun-bir-yakini-aa-muhabirine-saldirdi.html)

ceyLin 18 January 2009 20:44

Ersöz'ün bir yakını aa muhabirine saldırdı
 
''Ergenekon'' soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün bir yakını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Filiz Kınık'a saldırdı.

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tutulan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün kızı Fulya ile diğer aile üyeleri hastaneden çıkarken basın mensuplarınca görüntülenmek istendi.

Bu sırada ailenin yanında bulunan Bestami Gök[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] basın mensuplarına küfür ederek saldırdı. istedi. Gök[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu sırada yakınında bulunan AA muhabiri Filiz Kınık'a tekme attı.

Kınık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aldığı darbeyle fenalık geçirirken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] olay yerinde bulunan bazı basın mensupları da Gök'e tepki gösterdi.

Bestami Gök[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] polis tarafından gözaltına alındı. Filiz Kınık ise Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.


Saat: 14:25

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2