Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Türk gurbetçi bir günde kazandığı 4 bin euro'yu gazze'ye bağışladı (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/30639-turk-gurbetci-bir-gunde-kazandigi-4-bin-euroyu-gazzeye-bagisladi.html)

ceyLin 18 January 2009 20:46

Türk gurbetçi bir günde kazandığı 4 bin euro'yu gazze'ye bağışladı
 
Hollanda'nın Utrecht kentindeki Osmanlı lokantasının sahibi Türk işadamı Burak Erkan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir günlük kazancı olan 4 bin euroyu Gazzeli çocuklara bağışladı.

Erkan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] lokantada Gazze'ye destek amaçlı bir program düzenlediklerini[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] internet ve telefon ile Hollanda'nın her yerine ulaştıklarını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendilerine çok olumlu tepkiler geldiğini söyledi. "Orada insanlar bombalar ve açlık ile karşı karşıyalar. Aslında Gazzeliler açlığı değil[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hayatta kalmayı düşünüyorlar" diyen iş yeri sahibi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Türk vatandaşlarının yanı sıra çok sayıda Fas ve diğer milletlerden Müslümanların da etkinliğe ilgi gösterdiğini belirtti.

Türklerin barış insanları olduklarını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] savaşlara karşı çıktıklarını anlatan Erkan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Masum insanların Gazze'de öldürülmesi bizi derinden yaralıyor. Allah'tan tek dileğim ne onların çocukları öldürülsün ne de bizlerin. Herkes beraber birlikte barış içinde yaşasın isterdik" diye konuştu.

Toplanan yardımların Kimse Yok Mu derneği aracılığıyla Gazze'ye gönderileceği kaydedildi.

(CİHAN)


Saat: 06:25

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2