Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Havalar soğuyacak (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/30768-havalar-soguyacak.html)

ceyLin 19 January 2009 13:01

Havalar soğuyacak
 
Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Akdeniz'in Doğusu (Hatay[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kahramanmaraş[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Osmaniye ile Adana)[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Antalya[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Erzurum ve Niğde çevreleri ile akşam ve gece saatlerinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı (Malatya[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Elazığ[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Tunceli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Erzincan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Bingöl[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] G.Antep[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Adıyaman[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kilis[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Ş.Urfa ve Diyarbakır)[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Gümüşhane ve Bayburt çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gece saatlerinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Bolu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kastamonu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Niğde çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

HAVA SICAKLIĞI: Yurdun batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sabah saatlerinde güney ve doğu kesimlerde kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA: Genellikle parçalı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] öğle saatlerinden itibaren bölge geneli çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde Edirne[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kırklareli ve Balıkesir çevrelerinde sis görülecek.


Saat: 22:49

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2