Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Haydi vekiller kan vermeye (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/31755-haydi-vekiller-kan-vermeye.html)

ceyLin 22 January 2009 14:48

Haydi vekiller kan vermeye
 
Kızılay[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] TBMM’de kan alma ünitesi kurdu. Çok sayıda doktor ve hemşire ile TBMM dış kulislerinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Şeref Girişi’ndeki salonda konuşlanan Kızılay görevlileri; milletvekili ve TBMM çalışanlarından kan bağışı yapmak isteyenlerin kan verme işlemini gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz yıllarda da benzer kan kampanyası düzenleyen ve milletvekillerinden kan bağışı yapmaları için TBMM’ye gelen Kızılay ekipleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bugün yapılan kan bağışı kampanyasını ise Gazze için düzenliyor.

iLK KAN İNTERNETHABER'DEN

Filistin’de çok sayıda yaralı ve hastanede kan bekleyen Filistinliler’e ulaştırmak için vekillerden kan bağışı isteyen Kızılay’ın bu girişiminin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın isteği ile gerçekleştiği de öğrenildi.

Saat 15.00’te törenle resmi kan alma işlemi başlayacak. Tören öncesinde ise hazırlanan sağlık ünitesinde kan vermek isteyenlerin kan alımı yapıldı. İlk kan bağışını ise İNTERNETHABER Ankara Temsilcisi Zübeyir Kındıra yaptı.


Saat: 01:00

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2