Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Yalçın Küçük'ten büyük iddia (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/32043-yalcin-kucukten-buyuk-iddia.html)

ceyLin 23 January 2009 16:26

Yalçın Küçük'ten büyük iddia
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Yalçın Küçük'ten büyük iddia
23 Ocak 2009 Cuma 15:04
Yalçın Küçük dün "merak etmeyin her şeyi anlatacağım" dedi. Bugün konuşmaya başladı. İlk iddiası ise büyük oldu.


İNTERNETHABER
Ergenekon Terör Örgütü'ne üye olmak nedeniyle tutuklanan Profesör Doktor Yalçın Küçük dün delil yetersizliğinden serbest bırakıldı.

Yalçın Küçük dün "şimdi çok yorgunum. Her şeyi ayrıntısıyla anlatacağım[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] merak etmeyin" demişti. Küçük bugün konuşmaya başladı.
"Ergenekon Türk ordusunu yok etmeye yönelik bir dava haline geldi" dedi.

SAVCILIK MAKAMI ÇOK YETERSİZ
NTV'ye verdiği röportajında içeride gördüğü polisleri öven Küçük[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "artık o yaşlı polisler filmlerde kalmış. Şimdikilerin hepsi genç" dedi.

Küçük'ün en büyük iddiası ise Ergenokon'da savcılığın yetersizliğine ilişkindi. "benim tutuklanmama kadar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tutuklanmam da dahil ortada aktif bir savcılık makamı göremiyorsunuz. Her şey Emniyette hallediliyor" dedi.

DİNLEMİŞLER AMA ANLAMAMIŞLAR
Çılgın profesör tüm konuşmalarının dinlenildiğini ama dinleyenlerin hiç bir şey anlamadığını da sözlerine ekledi. "Benim kemalist olmadığımı söylüyorlar. Dinlemişler ama anlamamışlar." dedi. Küçük'e "Bu toplantıda ne yediniz?" diye de sorulmuş. Çünkü o telefon dinlemesi bir yemekli toplantıya aitmiş..

ERGENEKON EŞİTTİR TÜRK ORDUSU OLMUŞ
Küçük Ergenekon'la ilgili görüşlerini de şöyle açıkladı: "Davanın geldiği nokta Ergenekon eşittir Türk ordusu.. Türk ordusunun da örgütü PKK. Dava net bir şekilde Türk ordusunun kökünü kazımaya yönelik bir davaya dönüştü..." dedi.


Saat: 09:46

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2