Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Çatlı ve ‘Yeşil’ de Ergenekoncu! (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/32044-catli-ve-yesil-de-ergenekoncu.html)

ceyLin 23 January 2009 16:27

Çatlı ve ‘Yeşil’ de Ergenekoncu!
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Çatlı ve ‘Yeşil’ de Ergenekoncu!
23 Ocak 2009 Cuma 14:58
Abdullah Çatlı ve Mahmut Yıldırım’ın yargılandığı Susurluk dosyası Ergenekon davasında...


İstanbul Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi Susurluk kazasında hayatını kaybeden Abdullah Çatlı ve “Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım’ın birlikte yargılandığı çete dosyasını Ergenekon savcısına gönderdi.

Ergenekon soruşturmasını yürüten savcılar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvurarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Abdullah Çatlı ve Mahmut Yıldırım’ın yargılandığı dosyayı istedi. Talebi uygun bulan Ağır Ceza Mahkemesi de dava dosyasını Ergenekon savcılarına gönderdi.

Susurluktaki kazadan 7 yıl sonra açılan davada[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İranlı uyuşturucu kaçakçıları Lazım Esmaili ve Asker Simtko’nun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Çatlı ve Yıldırım tarafından kaçırıldığı öne sürülüyor.

1995 yılında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Polat Rönesans Otelindeki Emperyal Casino’ya girerken kaçırılan iki kişinin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ailelerinden 50 bin dolar fidye alınmasına rağmen öldürüldükleri iddianamede yer alıyor.


Saat: 22:29

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2