Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Krizden sıkılana 2.5 yıllık iş (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/32046-krizden-sikilana-2-5-yillik.html)

ceyLin 23 January 2009 16:31

Krizden sıkılana 2.5 yıllık iş
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Krizden sıkılana 2.5 yıllık iş
23 Ocak 2009 Cuma 14:55
Krizden sıkıldıysanız bankaların bulunmadığı tek kıtaya gidebilirsiniz. Üstelik 2.5 yıllık iş garantisi ile...


Küresel mali krizden kaçmak isteyenler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bankaların bulunmadığı tek kıta olan Antarktika'da 2[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]5 yıllık bir iş için başvurabilir.

Çoğu bilim adamı ve diğer görevliler Antarktika'ya genellikle yazın gidiyor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ancak British Antarctic Survey gibi az sayıda kuruluş[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
buzlarla kaplı kıtada krizden habersiz 2[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]5 yıl geçirmeyi teklif ediyor.

Dünyanın büyük bölümü resesyona girerken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] insanların maaşlarını biriktirme imkanını buldukları Antarktika'ya gitmenin belki de şu sıralar yapılabilecek en iyi şey olduğu belirtiliyor.

Buraya geçen yıl sonlarında gelen ve dalgıç olarak çalışan Güney Afrikalı Terri Souster[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Ekonomi her yerde baş aşağı gidiyor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tüm bunlardan uzaklaşmanın tam zamanı" dedi.

British Antarctic Survey'in Rothera araştırma üsünün yetkilisi John Withers da
başlangıçta 18 aylık sözleşme imzaladığını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ancak daha sonra kalışını uzattığını anlattı.

Burada her şeyden habersiz nasıl yaşadıklarını anlatırken Withers[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İngiltere'ye döndüğünde erkek kardeşinin havalimanında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] babasına göndermek üzere fotoğrafını çekmek için cep telefonunu kendisine doğru tuttuğunda çok şaşırdığını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ne yapmak istediğini anlamadığını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çünkü Antarktika'da yaşadığı sürece bu gelişmeden habersiz olduğunu söyledi.

Avustralyalı deniz biyoloğu Melissa Langridge de[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Burada sinemaya gitme[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] alışverişe çıkma olanağınız yok[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ancak kayak ve dağcılık yapabilirsiniz" diyerek buradaki hayatın günlük kaygılardan uzak nasıl geçtiğini anlatıyor.


Saat: 22:43

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2