Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Ben değil 'bir' olmanın evlilik yemini (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/32047-ben-degil-bir-olmanin-evlilik-yemini.html)

ceyLin 23 January 2009 16:32

Ben değil 'bir' olmanın evlilik yemini
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Ben değil 'bir' olmanın evlilik yemini
23 Ocak 2009 Cuma 14:50
Küçükçekmeceliler nikah masasında çok farklı bir evlilik yemini ediyor. İşte o yemin;


>>>ADVERTORİAL<<<

Birbirlerine selam vermeyen komşuların[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sokaklarda yalnız yürüyen ve yalnızlığını evine de götüren insanların yerini[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Küçükçekmece’de mutluluğu paylaşan ve paylaştıkça mutlu olan bir halk almış. Durum böyle olunca da “mutlu olmak için Küçükçekmece’ye mi taşınmalı” diye düşünüyor insan…

KOMŞUYU SÜNNETE[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] AKRABAYI NİKÂHA ÇAĞIRAN İLÇE SAKİNLERİ
Bir belediye yönetimi halkın günlük yaşamına ne derece etki edebilir? Gerçekleştirdiği ya da gerçekleştir(e)mediği icraatlarıyla oldukça…Peki[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir yerel yönetim[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] halkın özel yaşamına ne derece pozitif etki katabilir? Üstelik hayatlarının en unutulmaz anlarında!

Küçükçekmece Belediyesi’nin son beş yılda gerçekleştirdiği yatırımlarla İstanbul’un yeni cazibe merkezi haline gelen Küçükçekmece’de modern değişimin yanında unutulmayan bir de unsur göze çarpıyor; Türk geleneklerine sahip çıkan anlayış. Hayatın her anında yanındaki ile omuz omuza vermeyi düstur kabul eden bireyin asla yalnız yürümeyeceğini düşünen büyüklerimizin iz düşümü gibi duruyor ilçe halkının sosyal ilişkilerdeki duruşu.
Küçükçekmece Belediyesi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kapsamlı bir yatırımla İstanbul’un en modern nikâh salonlarından birini kurmuş. “Yeni Nikâh Sarayı”[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 500 kişilik iki adet nikâh salonu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kültürel etkinliklere ayrılmış 450 kişilik salonu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 128 araçlık otoparkıyla 51 bin metrekarelik dev bir “evlilik platformu”! [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
SÜNNETTE KİRVE[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] NİKÂHTA ŞAHİT OLAN BELEDİYE…
Küçükçekmece Belediyesi bugüne kadar düzenlediği etkinliklerde 1055 çifti evlendirirken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 7500 çiftin de nikâhını kıydı.
Evlilik tırlarına binen (şaka değil[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gerçek tırlardan bahsediyoruz) yüzlerce çift önce evlilik yemini edip[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tekne turuyla Boğaz’a açılarak hayatlarının ilk mutluluklarını topluca paylaştı. Sanatçıların şarkılarıyla romantik sularda yüzen çiftlere sponsor kuruluşlarca da çeşitli ev eşyaları hediye edildi.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Küçükçekmecelilerin Evlilik Yemini
:

Tek olmaktan çıkıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Eş olmaya doğru yürüdüğümüz bu yolda
Sevgim her daim seni kucaklayacak
Gözyaşın gözyaşım[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Gülüşün gülüşüm olacak.
Güneşi birlikte selamlayıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Birlikte uğurlamanın
Güzelliğini paylaşarak çoğalacağız.
Ben yerine[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Biz olarak devam edeceğim hayatıma
Hoş geldin.
Seni bir ömür boyu seveceğime
And içerim.
Erkekliğe ilk adım genellikle yaşlı gözlerle atılır. Bir başka deyişle her çocuk sünnet olmak ister ama her çocuk sünnet olurken ağlar.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Küçükçekmece Belediyesi hayata dair bu “gözü yaşlı kareyi” de değiştirmek istemiş. Toplu sünnet şölenleri “kestim bitti” havasından çıkarılıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şölene dönüştürülmüş. Hacivat-karagöz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] palyaço[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tahta bacak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ateş yutan adam[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] rüzgar adam[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] illüzyonist gibi animasyon gösterileriyle eğlenen çocuklar yine Küçükçekmece Belediyesi’nin organizasyonuyla modern hastane koşullarında sünnet edilip erkekliğe ilk adımını mutlulukla atıyor. Dileyene pamuk şekeri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kâğıt helva[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Osmanlı macunu da verilir!
Uzun haberin kısası; Küçükçekmece’de coşkular topluca yaşanıyor!


Saat: 05:03

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2