Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Doğuda karne sevinci ! (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/32050-doguda-karne-sevinci.html)

ceyLin 23 January 2009 16:36

Doğuda karne sevinci !
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Doğuda karne sevinci !
23 Ocak 2009 Cuma 14:25
Doğu Anadolu Bölgesi'nde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] en soğuk gece eksi 27 derece ile Ardahan'da yaşandı. İşte karne almaya giden bir öğrenci.


Sabah saatlerinde puslu ve sisli havanın hakim olduğu bölgede[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gece ölçülen hava sıcaklıklarının sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 27[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Ağrı'da 25[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Erzurum'da 23[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kars'ta 20[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Iğdır'da 14 ve Erzincan'da 7 derece olduğu bildirildi.

Hava sıcaklıklarının bölge genelinde mevsim normallerinde olduğunu ifade eden yetkililer[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] pazartesi ve salı günü aralıklarla kar yağışı beklediklerini kaydetti.

Soğuk hava günlük yaşamı da olumsuz etkiledi. Erzurum'da bazı vatandaşlar sabah araçlarını çalıştırmakta güçlük çekti. Ardahan'da ise erken saatlerde karnelerini almak için okula giden öğrencilerin saçlarının ve kirpiklerinin donduğu görüldü.

Soğuk hava nedeniyle birçok iş yerinin camı buz tutarken çatılarda oluşan sarkıtlar da tehlikeli olmaya devam ediyor.


Saat: 07:49

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2