Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Sabit ücret yerine JeTTvell (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/32054-sabit-ucret-yerine-jettvell.html)

ceyLin 23 January 2009 16:42

Sabit ücret yerine JeTTvell
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Sabit ücret yerine JeTTvell
23 Ocak 2009 Cuma 14:17
Türk Telekom sabit ücret ahatsızlığına son vermek istiyor. JeTTvell paketlerinden birini satın al[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ödediğin kadar konuş.


Türk Telekom[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bugün yaptığı bir basın toplantısıyla duyurduğu yeni tarifesi JeTTvell ile sabit ücreti kontör ücretine bağladı.

Türk Telekom’un kontörlü sabit hat tarifesi JeTTvell[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şehir içi aramalarda Paket100 ile 19 TL karşılığında 100[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Paket200 ile 23 TL karşılığında 200[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Paket300 ile 27 TL karşılığında 300 dakika konuşturacak.

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] toplantıda yaptığı konuşmada[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] standart hat müşterilerinin yaklaşık 50 dakika karşılığı 19 TL ödediğini dile getirdi. Demircan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yeni tarifelerine geçen müşterilerine ilk 3 ayda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] paketlerindeki dakika kadar ilave konuşma süresi vereceklerini ve bu paketleri satın alan müşterilerinin şehirlerarası[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] uluslararası ve GSM konuşmalarının “StandartHatt” tarifesi üzerinden fiyatlandırılacağını belirterek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yeni tarifelerinin 23 Ocak tarihinden itibaren uygulamaya geçtiğini söyledi.

LİMİT AŞIMINDA DAKİKASI 12 KURUŞ

Türk Telekom[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yeni tarifesiyle dönem dönem müşterilerin mahkemeye başvurmasıyla ortaya çıkan sabit ücret rahatsızlığını ortadan kaldırmak istiyor. Yeni tarifeler sayesinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aboneler dilerlerse aylık sabit ücret ödemek yerine[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] JeTTvell paketlerinden birisini satın alarak ödedikleri kadar konuşabilecekler. Şehiriçi konuşmalarda geçerli olan tarifelerin limit aşımında ise[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ücretlendirme dakikası 12 kuruştan gerçekleştirilecek.

SABİT ÜCRET UYGULAMASI

Demircan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sabit ücret konusunda yaşanan hukuk sürecine ilişkin bilgilerin de verildiği toplantıda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sabit ücretin toplam ses gelirleri içindeki payının Batı Avrupa ülkelerinde yüzde 50[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Doğu Avrupa’da yüzde 45[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Türkiye’de ise yüzde 36-37 seviyelerinde olduğunu kaydetti.

Aldıkları sabit ücret karşılığında müşterilerine hep daha fazla değer yaratmayı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] örneğin daha fazla konuşma imkanı sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan ve sabit ücret tartışmalarının daha çok kafa karışıklığından çıktığını ifade eden Demircan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] önümüzdeki dönemde Türk Telekom’un sabit ücret karşılığında gerçekleştirilen yatırımlarının anlatılacağı yeni bir reklam kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.

BELLİ ÜCRET KARŞILIĞI SINIRSIZ KONUŞMA KAPIDA

Erem Demircan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yatırım planlarına ilişkin olarak ise[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yıllık ortalama 1 milyar TL’nin üzerinde yatırım yaptıklarını belirterek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] “Krizden sonra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kriz öncesinde yaptığımız yatırım planlarında hiçbir değişiklik yapmadık” dedi.

Demircan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] belli bir ücret karşılığında sınırsız konuşma tarifeleri sunmak için de BTK’ya başvuruda bulunduklarını açıkladı.

3G uygulamasının kendileri açısından tamamlayıcı bir teknoloji olacağını belirten Demircan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Türk Telekom’un yeni teknolojileri konusunda şu bilgileri verdi:

“2009 yılını ‘yakınsama yılı’ ilan ediyoruz. 3G de bunu destekleyen bir teknoloji. Wiro ürünümüz de yakın zamanda hayata geçti. 4 hafta içinde 66 ülkede müşterilerimiz bu ürünümüzden faydalanmışlar. Şu anda Türkiye genelinde 2 bin 700 noktada WiFi hotspot var. Hedefimiz yıl sonunda bu rakamı çok yukarıya çıkarmak. IP TV de[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yıl sonundan önce devreye girecek.”


Saat: 19:48

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2