Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Yalçın Küçük "deli mi?" (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/32233-yalcin-kucuk-deli-mi.html)

ceyLin 24 January 2009 10:52

Yalçın Küçük "deli mi?"
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Yalçın Küçük bana deli deyin dedi Birand'ın boğazı düğümlendi. Tam söyleyecekti ki sustu! İşte bir garip adam Yalçın Küçük;



Ergenekon soruşturması kapsamında önce gözaltına alınan dün de serbest bırakılan Prof. Dr. Yalçın Küçük[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 20 saat süren sorgusu sırasında polislerin fenalık geçirdiğini söyledi. Küçük[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] polis arama yaparken bakın ne yapmış!

Prof. Dr. Yalçın Küçük[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Mehmet Ali Birand'ın sorularını cevapladı. Küçük'ün bazı cevapları Birand'ı oldukça eğlendirirkin bazı sözleri ise birhayli şaşırttı.
Mehmet Ali Birand: Polis eve gelince şaşırdınız mı?

Yalçın Küçük: Hayır[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bekliyordum. Yedi aydır benimle ilgili atv'de[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kanal 7'de ve Samanyolu'nda kampanya vardı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hergün yapıyorlardı. Beni ve Mustafa Özbek'le adımız söylenerek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] resimlerimiz gösteriliyordu bir de adı çok gösterilmiyordu ama 1 numara da Hüseyin Kıvrıkoğlu Paşa deniliyordu. Yedi aydır bu yapılıyordu. Öyle bir hava vardı ki ellerindeki bu Ergenekon paradigması kendileri için de ikna edici değildi.

M.A.B: Gelince ne yaptınız?
Y.K: Onlar gelince bekliyordum zaten. Sonra bir süre bekledim ve banyo yaptım. Yapılmaz dediler ama ben yaptım.

M.A.B: İçeriyi polisler didik didik yapıyorlar ve siz banyo yapıyorsunuz öyle mi?

Y.K: Ben kıdemli gözaltına alınan bir isimim. Sevgili Uğur Mumcu benim gözaltılarımı yazmazdı artık. Yalçın Küçük haftalık görüşmesine gitti diye yazardı.

İkinci olarak ben şunu görüyoru[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] korku yaymak istiyorlar. Ben o andan sonra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kırk defa oynadığım bir oyun gibi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tiyatro gibi oradaki rolümü düşünüyordum.

M.A.B: Ne giydiniz?

Y.K: Bi defa çok tecrübeliyim. Nezarathane de üşürsün[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ona göre giyindim.

Bu tertibin içinde olmaktan mutluyum. Tertip burada askeri bir izahtır. Tutuklanmak gözaltına alınmak kötü birşeydir. O bakımdam memnunum. Paşa hazretleri de karısına demiş ki Hurşit Paşa ile Şener Paşa böyle işler yapıyormuş. Bana haber vermemişler anlaşılan beni ciddiye almamışlar demiş Paşa hazretleri.

M.A.B: Sorgu
Y.K: Benim sorgum 20 saat sürdü.

M.A.B: Fenalık geçirmediniz mi?

Y.K: Hayır onlar geçirdi.

M.A.B:12 Eylül'de sizin hakkınız da savcıyı kanser etti diye yazmıştı!

Y.K: Dünyada benimle ilgili verilen hükümler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sekiz yıllık mahkumiyetin gerekçeli kararında "Şeytanın papucunu ters giydirecek kadar zekidir kürsüden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sanık kürsüsünden bakar savcıları kanser eder öldürür" diye hükümler vardır.

Bana deli denilmesinden hoşlanırım[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] daha çok hoşlandığım bana deli çocuk denilmesidir. Daha çok hoşlandığım bunu bir kızın söylemesidir.


Saat: 22:01

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2