Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Antalya sahilyolu çöktü (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/32749-antalya-sahilyolu-coktu.html)

ceyLin 25 January 2009 20:47

Antalya sahilyolu çöktü
 
Antalya'da sahilyolunun bir bölümü çöktü.
25 Ocak 2009 / 18:38

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Antalya'da etkili olan fırtına nedeniyle Konyaaltı sahil yolunun (Akdeniz Bulvarı) Kemer-Antalya yönündeki bölümünde çökme meydana geldi.

Antalya'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış etkisini öğleden sonra artırdı. Rüzgarın fırtınaya dönüşmesi üzerine Konyaaltı Plajı'nda yüksekliği 4 metreyi bulan dalgalar oluştu.

Konyaaltı sahil yolunun Kemer'den Antalya yönünde olan kısmını oluşturan Akdeniz Bulvarı'nın bir bölümünde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dalgalar nedeniyle çökme meydana geldi. Bu sırada sahil şeridinin daraldığı kesimde yolda taş ve kum yığınları birikti.

Bölgede incelemelerde bulunan yetkililer[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yolun bu bölümünü güvenlik amacıyla ulaşıma kapattı.

Öte yandan Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] rüzgarın saatteki hızının 65 kilometreye ulaştığını bildirdi. Yetkililer[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şehir merkezinde metrekareye 22 kilogram yağış düştüğünü ve fırtınanın etkisini akşam saatlerinde artırmasının beklendiğini kaydetti.

Yetkililer[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yarın sabah saatlerinden itibaren fırtınanın etkisini kaybedeceği bilgisini verdi.



Saat: 16:19

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2