Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Almanya'da sapık Türk alarmı (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/32769-almanyada-sapik-turk-alarmi.html)

ceyLin 25 January 2009 21:15

Almanya'da sapık Türk alarmı
 
Tuttlingen polisi ve Rottweil Savcılığı tarafından yapılan ortak açıklamada[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kaçak olarak aranırken hakkında tutuklama kararı da çıkartılan ve 3 çocuk babası olduğu bildirilen Kellegöz’ün[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] geçen pazar günü eski sevgilisini ararken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] söz konusu kadının 6 yaşındaki kız kardeşini kandırarak Tuttlingen’deki ikinci evine götürdüğü ve burada küçük kıza tecavüz ettiği belirtildi.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Olayı da görüntülediği bildirilen Kellegöz’ün[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] küçük kızı eve bıraktıktan sonra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu konuda kimseye bir şey söylememesi durumunda kendisine hediyeler alacağını söylediği[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] buna rağmen küçük kızın ana okulunda 2 kadın eğitimciye bu olayı anlattığı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bunun kızın annesine bildirildiği[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu kişinin de kızını bir klinikte kontrol ettirdikten sonra olayı polise haber verdiği kaydedildi.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Kellegöz’ün evinde yapılan aramalarda görüntülerin ele geçirildiği ve bir mahkemenin hakkında tutuklama kararı çıkarttığı belirtilen açıklamada[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] vatandaşlardan da yardım istendi. Kellegöz’ün nerede olduğunu bilenlerin bunu Tuttlingen polisine bildirmeleri istendi. Bu konuda bilgi verebilecek kişilerin 07461/9410 numaralı telefona başvurabilecekleri bildirildi.


Saat: 09:55

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2