Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Bakan Babacan KKTC'de (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/35574-bakan-babacan-kktcde.html)

ceyLin 5 February 2009 10:31

Bakan Babacan KKTC'de
 
Dışişleri Bakanı Ali Babacan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] resmi temaslarda bulunmak üzere KKTC'de. Dışişleri Bakanı Babacan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kıbrıs sorununda gelinen aşamayı ele alacak.

Temaslarına bu sabah başlayacak olan Dışişleri Bakanı Babacan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ilk olarak Girne'de Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Hilmi Akın Zorlu'ya nezaket ziyaretinde bulunacak.

Sırasıyla[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Başbakan Ferdi Sabit Soyer[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Turgay Avcı ile ayrı ayrı görüşecek olan Babacan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'ın onuruna vereceği öğle yemeğine katılacak.

Yemekten sonra Talat ve Babacan baş başa görüşecek. Ardından heyetlerarasındaki görüşmelere geçilecek ve ortak basın açıklaması yapılacak.

Bakan Babacan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] basın açıklamasından sonra KKTC'den ayrılacak.

Kaynak : CNN Türk


Saat: 09:29

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2