Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Batman'a en az 500 kamyon eşya (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/35962-batmana-en-az-500-kamyon-esya.html)

ceyLin 7 February 2009 14:53

Batman'a en az 500 kamyon eşya
 
Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2 ay önce ev ev gezilerek yapılan anketlerde ihtiyaçları tespit edilen aileler için 12 milyon lira değerinde eşya alınacağı belirtildi.

Buzdolabı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çamaşır makinesı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] fırın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bilgisayar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] oturma gurubu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] halı ve diğer ev eşyalarından oluşan talepleri değerlendiren komisyon önümüzdeki hafta içinde ortaya çıkan talepleri temin etmeye başlayacak.

Batmanlı beyaz eşya satıcıları ile ilgili meslek kuruluşları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Batman Valiliği'nin fakir ve muhtaçlara dağıtılmak üzere satın alacağı malzemeleri Batman'dan temin etmesini isterken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] esnaflar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] böylesine bir işte küçük kâr marjıyla yetineceklerini açıkladı.

20 bin kişiyi kapsayan anket sonrasında ortaya çıkan isteklerin küçümsenmeyecek kadar çok olduğunu ifade eden yetkililer[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] beyaz eşyaların en az 500 kamyonla taşınabileceğini belirtti. 12 milyon liranın Batman piyasasına girmesini kendilerinin de istediğini belirten yetkililer[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Batman'daki bayilerle toplantı yapılacağını ifade etti.

Tunceli'de başlayan dağıtımla ilgili yapılan spekülasyonlar tartışılmaya devam ederken Batman Valiliği'nin aylar öncesinden başlattığı çalışmada belirlenen ihtiyaçların dağıtılmasında herhangi bir sorun yaşanmayacağı bildirildi. Ankette taleplerini bildirenlere gerekli eşyaların verileceği ve bunların da ev sahipleri tarafından kabul edileceği açıklandı.


Saat: 23:32

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2