Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Gökçek o evi anlattı (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/35966-gokcek-o-evi-anlatti.html)

ceyLin 7 February 2009 14:57

Gökçek o evi anlattı
 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın gösterdiği tapudaki evi 2006 yılında sattığını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Gökçek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Vural'ın basın toplantısında gösterdiği tapudaki evi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 5 Temmuz 1991 yılında 25 milyon liraya aldığını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 15 Haziran 2006 tarihinde bir başkasına 300 milyon liraya sattığını ifade etti.

Vural'daki tapu örneğinin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] evin kendisine ait olduğu dönemin tapusu olduğunu belirten Gökçek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şunları kaydetti:

''Niye daha sonra benden alan kişinin tapusunu bulmamış[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mahsus mu bulmamış[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bildiği halde mi bulmamış[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kamuoyunda tereddüt meydana getirmek için mi bulmamış[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] onu bilmiyorum. Birileri gelip vermiş olabilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] CHP'liler öyle bir tezgah kurmuş olabilir.

Oktay Bey'in gösterdiği belge[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Çankaya Belediyesi'ne bizim emlak vergisi vermemiz ile ilgili bir belge. Ben evi satmama rağmen[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Çankaya Belediyesi Emlak Gelir Şubesi'nden ilişiğimi kesmediğim için yeni alan kişi de emlak vergisini ödemediği için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] vergi borcu görünüyor. Yani evi satmış olmama rağmen[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] emlaktan düşüşünü yaptırmayı ihmal ettiğim için halen vergi mükellefi olarak görünüyorum. Ben arzu ederdim ki Oktay bey bana telefon açıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] benden bunu sorsa ben kendisine rahatlıkla bilgi verirdim. Oktay Bey'in gösterdiği belge[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tapu değil[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] vergi beyannamesi. Bu kadar yıldır bakanlık ve milletvekilliği yapmış bir kimsenin mülkiyet belgesinin tapu olduğunu çok iyi bilmesi gerekir. Bilmiyorsa da konuşmaması gerekir. Eğer emlak yerine tapuya gitseydi tüm gerçek ve sağlam bilgileri alırdı.''

Oktay Vural'ın sözünü ettiği evi satarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Angora sitesinden ev aldığını anlatan Gökçek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] daha sonra bu evle birlikte Mehmet Altınsoy döneminde kurulan ve üyesi olduğu kooperatif evini de satarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] oğlunun bugün oturduğu Çankaya'daki evi aldığını belirtti. Gökçek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iki evi de satıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] oğlunun bugün oturduğu evi aldığını bildirdi.

Oğullarının araba yıkama yeri işlettiğini belirten Gökçek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bunun eleştirilmesine de bir anlam veremediğini vurguladı.

Gökçek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] MHP yönetiminden bu tarz girişimlerin yapılmasına anlam veremediğini[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] MHP tabanıyla kavga ettirilmeye çalışıldığını ancak kendisinin bu yönde bir davranışta bulunmayacağını kaydetti.


Saat: 22:52

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2