Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   'Kılıçdaroğlu fena tosladı!' (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/35976-kilicdaroglu-fena-tosladi.html)

ceyLin 7 February 2009 15:03

'Kılıçdaroğlu fena tosladı!'
 
Ekrem Tosun olayı büyüyor. Başbakan "tanımıyorum" derken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kılıçdaroğlu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "oğluna ve Cihan Kamer'e sorsun" dedi. Ve sonunda Ekrem Tosun yazılı bir açıklama yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "karanlık bir kişi" olarak gösterdiği[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Erdoğan'ın da "tanımam etmem" dediği Ekrem Tosun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ortaya çıktı ve Atagold şirketlerinin mali müşavirinden başkası değil.
Ticari faaliyet yürüten kuyumcu şirketinin ortakları arasında yer alan Bilal Erdoğan ve Sema Erdoğan adına Tosun'un neden imza attığının da sırrı çözüldü.
2006 yılında yapılan şirketin genel kuruluna yurt dışında olan Bilal Erdoğan katılamadığı için Sema Hanım ise mazeret bildirdiği için Tosun'a oy kullanması için vekalet verilmiş. İmza süreci yasal bir zorunluluk olduğu için mecburen Tosun'a yetki verildiği belirtiliyor.

EKREM TOSUN'DAN AÇIKLAMA

Polemik büyürken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tartışmanın odağındaki isim olan Ekrem Tosun'dan yazılı açıklama geldi. Açıklamada şöyle denildi:

"Son günlerde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu şahsımın ismini zikrederek kamuoyunda esrarengiz bir hava yaratmaya çalışmaktadır. 1995 yılından beri Atasay Grubu şirketlerinin Mali Müşavirliği görevini yürütmekteyim. Bugüne kadar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ne Sayın Başbakan ne Kılıçdaroğlu ne de herhangi bir siyasiyi ile tanışıklığım olmuştur. Ancak Sayın Kılıçdaroğlu'nun ismimi gündeme getirerek kamuoyunu yanıltılmak istediğini görmüş bulunuyorum.

Sayın Kılıçdaroğlunun elindeki belge ve bilginin özetinin şu olduğunu tahmin etmekteyim: Mali Müşavirliğini yürüttüğüm şirketlerden birisi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Bilal Erdoğan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Sema Erdoğan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Atasay Kamer[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Simay Kamer ve Çiğdem Kamer'in ortak olduğu Atagold'dur. Şirket yıllık genel kurul toplantılarında temsille sınırlı olmak kaydıyla[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendilerinin yurtdışında yaşıyor olmalarından dolayı Sayın Bilal Erdoğan ve Sema Erdoğan adına oy kullanmaktayım.

Kanunlar nezdinde hiçbir sorunu olmayan bu durumu Sayın Kılıçdaroğlu suçmuş gibi göstermeye çalışmaktadır. Çalışmalarımı gayrı kanuni ve suçmuş gibi kamuoyuna yansıtmaya çalışan Sayın Kılıçdaroğlu şahsımı da “karanlık işler yürüten" bir kişiymiş gibi basına lanse etmeye çalışmıştır. Tüm hukuki haklarımı saklı tutarak kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım."



Saat: 23:18

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2