Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Kadınları Kısrak Yerine Koydular. Işte Fuhuşun şifreleri... (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/39014-kadinlari-kisrak-yerine-koydular-iste-fuhusun-sifreleri.html)

Syst3m 18 February 2009 17:06

Kadınları Kısrak Yerine Koydular. Işte Fuhuşun şifreleri...
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Pes yani!.. At yarışı terimleri ile kadın pazarlamışlar!.. İşte uzun ve kısa koşucu atlar haberi...

İSTANBUL- İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Büyükçekmece[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Silivri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Sarıyer[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Avcılar ve Küçükçekmece ilçelerindeki bazı otellere kadın ve müşteri temin ettikleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yerli ve yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları ve kadınlara uyuşturucu madde temin ettikleri belirlenen bir şebekeye yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonlarda yabancı uyruklu 16 kadın ile şebeke liderinin de aralarında bulunduğu 14 kişi yakalandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı liderliğini Eren A.'nın yaptığı bir şebekeye yönelik takip başlattı. Yapılan takip sonucu şebekenin Büyükçekmece[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Silivri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Sarıyer[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Avcılar ve Küçükçekmece ilçelerindeki bazı otellere kadın ve müşteri temin ettikleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yerli ve yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ayrıca kadınlara uyuşturucu madde temin ederek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu uyuşturucu maddeleri otele gelen müşterilere sattıkları tespit edildi. Şebeke üyelerinin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Doğu Bloku ülkelerindeki organize suç örgütü üyeleri aracılığı ile daha iyi bir yaşam ve iş bulma vaadiyle getirdikleri bayanlara zorla fuhuş yaptırdıkları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yabancı uyruklu bayanları Silivri ve Büyükçekmece ilçelerinde bulunan bazı otellere yerleştirip[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] pasaportlarına el koyarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] her birini yüksek miktarlarda borçlandırarak fuhuşa zorladıkları belirlendi.

Örgüt üyelerinin kadın temin ettikleri müşterilerle pazarlık yaparken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaptıkları telefon görüşmelerinde ise yakalanmamak için at yarışı terimlerini kullandıkları belirlendi. Arayan müşterilerin birkaç saat için "Kısa koşucu"[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tüm gece için ise "Uzun koşucu" dedikleri ve bu şekilde anlaşma yaptıkları öğrenildi.

Müşterilerin memnun oldukları kadınlara haftada bir gün izin verildiği[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] memnun kalınmayan kadınlara ise izin verilmediği ve şiddet uygulandığı belirtildi.

Takibin ardından harekete geçen jandarma ekipleri 3 otel ile 15 ayrı ev ve iş yerine eşzamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda zorla fuhuş yaptırıldığı öğrenilen 16 yabancı uyruklu kadın ile fuhuşa teşvik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aracılık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yer temini ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen organize suç örgütü lideri ile birlikte suç örgütü üyesi toplam 14 kişi yakalandı. Operasyon sırasında kaçmaya çalışan bir çete üyesi ise 3. kattan aşağı düşerek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bacağını kırdı.

Yakalanan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; 50 adet 7.65 mm çap tabanca fişeği[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 27 adet cep telefonu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 33 adet sim kart[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 1 adet fotoğraf makinesi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 1 adet hafıza kartı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 11 adet pasaport[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 5.105 amerikan doları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 10 avro[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 11.870 TL[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 58 Moldova leyi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 1 adet çakı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 2 adet telefon rehberi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 1 adet ajanda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 1 adet uçak bileti[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 58 şişe viski[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 29 şişe votka[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 17 şişe rakı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 9 şişe şarap ve 4 şişe tekila ele geçirildi.

İfadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen organize suç örgütü lideri Eren A. ile birlikte örgüt üyesi 13 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Behzat T. isimli şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sabah


Saat: 00:19

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2