Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   13 bin öğretmene 4 dakikada tayin (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/4172-13-bin-ogretmene-4-dakikada-tayin.html)

eLanuR 7 November 2008 17:32

13 bin öğretmene 4 dakikada tayin
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Sözleşmeli öğretmenlik için başvuran 32 bin adaydan yaklaşık 13 bini dün törenle görev yerlerine atandı. Aylardır süren bekleyişin sonunda mesleğe başlayabilmenin heyecanını yaşayan gençlerin kimi sevindi kimi üzüldü

Milli Eğitim Bakanlığı 12 bin 774 sözleşmeli öğretmen atadı. Atama töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 2009 yılının şubat, ağustos aylarında da öğretmen ataması yapılacağını açıkladı.

Çelik yeni öğretmenlere şöyle seslendi. “Öğretmenlik sevilmeden yapılmaz. Sadece alacağınız mütevazı maaş için bu meslek icra edilmez. Eğer çocukları seviyorsanız, elinden tuttuğunuz, başını okşadığınız, bilgiyle donattığınız çocuklarımızın gözlerindeki sevinç parıltısı, memnuniyet ve minnettarlık parıltısı sizi mutlu ediyorsa en büyük ücretinizi bundan alıyorsunuz demektir. İşte o zaman öğretmenliğin tadına varırsınız. Her başınız sıkıştığında bize ulaşabilirsiniz. Artık köylerde, en ücra yerlerde bile internet var. Elektronik ortamda bize yazabilirsiniz.’’

Çelik, ihtiyaçtan fazla mezun vermemesi için, “eğitim fakültelerinin sayısını sınırladıklarını’’ belirterek “Artık her istenen yerde eğitim fakültesi açtırmıyoruz” dedi.


Saat: 03:44

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2