Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Ev Yerine Ormana Götürdüler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/6667-ev-yerine-ormana-goturduler.html)

ceyLin 16 November 2008 14:17

Ev Yerine Ormana Götürdüler
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Ev yerine ormana götürdüler

2 sapık, 12 ve 13 yaşındaki 2 kız çocuğunu evlerine götürmek bahanesiyle otomobile aldı. Sapıklar kızları ormana götürerek fiili livatada bulundu....



Kahramanmaraş'ta F.Ç. (12) ile N.M. (13) adlı kızlar polise başvuruda bulunup tecavüze uğradıklarını iddia etti. Bir parkta otururken, yanlarına giden ve bir süre birlikte oturdukları 2 kişinin "Sizi eve bırakalım" diyerek otomobillerine aldıklarını söyleyen kızlar, adamların otomobilde müziğin sesini aşırı derecede açtıklarını ve kendilerini ormana götürerek ters ilişki yoluyla tecavüz ettiklerini söyledi.

Kafede yakalandılar
Kızların verdiği eşkal üzerine polis, bir kafede oturmakta olan Mehmet K .ve Sufyan A.'yı gözaltına aldı. Zanlılar, kızlar tarafından teşhis edildi. Tecavüz iddiasını reddederken, F.Ç. ve N.M.'ye fiili livata yoluyla tecavüze uğradıklarına dair rapor verildi. 2 zanlı tutuklandı.


Saat: 03:05

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2