Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   MSN'siz Çocuğa Huzur Yok! (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/6668-msnsiz-cocuga-huzur-yok.html)

ceyLin 16 November 2008 14:18

MSN'siz Çocuğa Huzur Yok!
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
MSN'siz çocuğa huzur yok!

İnternet aile düzenini bozuyor. Çocuklar MSN'nin açık olmadığı zamanlarda kendilerini huzursuz hissediyor.



Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü (SAGEM) "İnternetin çocuk ve aile üzerindeki etkileri" konulu bir araştırma yaptı. 18 yaşın altındaki çocuklar göz önüne alınarak yapılan araştırma sonuçlarına göre, Türkiye'de artık bir "internet nesli" var. İnternet adeta çekirdek ailenin bir üyesi olarak algılanıyor. Çocuklar interneti daha çok görüntülü ve sesli iletişim kurmak amacıyla kullanıyor. Yeni nesil, teknolojiye o kadar bağlı ki MSN açık olmadığı zaman, kendilerini huzursuz hissediyorlar. İnternet bağımlılığı, çocuklarda yemek düzeninin bozulması, uykusuzluk gibi sorunlara yol açıyor. Bu arada Türkler dünyada MSN'yi en çok kullananlar arasında 2. sırada yer alıyor.


Uğur BECERİKLİ


Saat: 12:12

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2