Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Karadeniz Ezgileri Sanatçısı Erkan Ocaklı Vefat Etti (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/7776-karadeniz-ezgileri-sanatcisi-erkan-ocakli-vefat-etti.html)

ceyLin 18 November 2008 05:30

Karadeniz Ezgileri Sanatçısı Erkan Ocaklı Vefat Etti
 
Erkan Ocaklı Vefat Etti
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bir süredir kanser tedavisi gören, Karadeniz ezgilerinin unutulmaz sesi Erkan Ocaklı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ocaklı, yarın İstanbul'da toprağa verilecek.

Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Karadenizli Sanatçı Erkan Ocaklı, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Ocaklı'nın vefat ettiğini duyan yakınları, sevenleri ve Kamil Sönmez, Mustafa Topaloğlu ile İsmail Türüt'ün de aralarında bulunduğu sanatçılar dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldi.

Eşinin yattığı son yastığa sarılarak gözyaşı döken Nebahat Ocaklı ve çocukları Acarkan ile Büşra'nın oldukça bitkin oldukları gözlendi.

Erkan Ocaklı son olarak verdiği bir demeçte, "ben yırtık pantolonla türkü söylemem. Öyle alıştım. Edep, terbiyem bu. Gençler öyle söylüyor ona da saygım var" demişti.

Yaklaşık 40 albümü bulunan Ocaklı'nın, aralarında "Çayeli'nden o yani", "Mısırı Kuruttun Mi", "Ula Ula Niyazi" gibi Karadeniz klasiklerinin de yer aldığı 350 civarında bestesi bulunuyor.
Yönetmenlik ve televizyon programları da yapan Ocaklı, 6 filmde de rol aldı. window.google_render_ad();


Saat: 09:12

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2