Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Anne ve kızından 20 gündür haber yok (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/79935-anne-ve-kizindan-20-gundur-haber-yok.html)

Syst3m 25 September 2009 01:07

Anne ve kızından 20 gündür haber yok
 
Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuran Ahmet Küçük (37), 20 gün önce 3 çocuk annesi eşi Aysun'un (34), en küçük çocukları 6 yaşındaki Sudenur ile Yalı Mahallesi'ndeki evlerinden diğer çocukları Murat (15) ve Emirhan'ı (9) evde bırakarak ''Kuaföre gidiyorum'' diye ayrıldığını ve geri dönmediğini belirtti.
Gidebilecekleri her yeri aramasına rağmen eşine ve kızına ulaşamadığını ifade eden Küçük, hayatından endişe ettiği eşi ve kızının bulunmasını istedi.
Başvuru üzerine arama çalışması başlatıldı.
Eşi evden ayrıldığı sırada kendisinin dışarda olduğunu belirten Küçük, AA muhabirine şunları söyledi:
''Teknemle balıkçılık yaptığımdan olay günü evde yoktum. İki çocuğu evde bırakıp küçük kızımı alıp evden ayrılmış. Aramızda hiçbir sorun yoktu. Üzerinde yaklaşık 5 bin TL'lik ziynet eşyası vardı. Ancak kendisinden şu ana kadar haber alamadım. Bakmadığım yer kalmadı. Cep telefonunu arıyorum, kapalı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hayatlarından endişe ediyorum. Kızımın da okula başlaması gerekiyordu. Yetkililerden eşim ve kızımın bulunmasında yardımlarını bekliyorum.''


Saat: 05:10

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2