Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Doktorculuktan Vazgeçemiyor (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/8190-doktorculuktan-vazgecemiyor.html)

ceyLin 19 November 2008 12:07

Doktorculuktan Vazgeçemiyor
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Doktorculuktan vazgeçemiyor



İzmir'de küçük yaşta çocuk felci geçiren Bilge I. (25) tam iyileşemeyince eğitimi yarıda kaldı ve doktor olma hayalini gerçekleştiremedi.

Polisler tanıdı
11 Ağustos'ta Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde üniformayla dolaşan Bilge I., doktor olmadığı anlaşılınca polis tarafından gözaltına alındı. Genç kadın, daha sonra savcılıkça serbest bırakıldı. Ancak doktorluk sevdasından bir türlü vazgeçmeyen Bilge I., 13 ve 14 Kasım tarihlerinde doktor önlüğü ve stetoskopla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Hastane yetkililerine, 1 hafta önce tıpta uzmanlık sınavını kazandığını, resmi işlemlerinin sürdüğünü söyledi. 2 gün hastaların tedavisini izleyen sahte doktoru polisler tanıdı. Gözaltına alınan Bilge I., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.


Saat: 11:20

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2