Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Yollar Kan Gölü (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/8192-yollar-kan-golu.html)

ceyLin 19 November 2008 12:09

Yollar Kan Gölü
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Yollar kan gölü



Otobüs direğe çarptı: 5 ölü
İstanbul'dan Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e giden Sebati Şimşek (43) yönetimindeki bir yolcu otobüsü, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yoldan çıkarak, karayolunun üzerinden geçen trafik bilgi levhalarının direğine çarptı. Levhaların daha sonra üzerine devrildiği otobüste bulunan Gürcistan uyruklu 38 yolcudan 5'i ölürken 12'si ağır 23 kişi yaralandı. Sürücü Sebati Şimşek ise gözaltına alındı.

TIR otomobili biçti: 5 ölü
Konya Seydişehir'de Mustafa Güney'in kullandığı TIR'a, karşı yönden gelen Süleyman Kuş (31) yönetimindeki otomobil çarptı. Otomobil, çarpmanın etkisiyle uçuruma yuvarlandı. Araçta bulunan Ali Ergin (59), eşi Gülser Ergin (63), damatları Süleyman Kuş, Ali Ergin'in kayınbiraderi Hasan Can (71) ve eşi Fatma Can (64) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kamyon dehşeti: 3 ölü
Niğde Ulukışla'da Sami Selman Kayra (55) yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen İsmet Duran'ın kullandığı kamyonla çarpıştı. Kazada otomobil büyük hasar görürken kamyon da şarampole devrildi. Otomobil sürücüsü Kayra ile araçta bulunan Necmettin Kılınç (73) ile eşi Fadime Kılınç, olay yerinde hayatını kaybetti.


Saat: 09:31

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2