Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Genel ve Güncel Konular, Son Haberler (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/)
-   -   Futbolda Kurşun Sesi! (https://seversintabi.com/genel-ve-guncel-konular-son-haberler/9350-futbolda-kursun-sesi.html)

ceyLin 22 November 2008 17:10

Futbolda Kurşun Sesi!
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Futbolda kurşun sesi!

Amatör kümede oynanan maçta, taraftarlar arasındaki kavga silahlı çatışmaya döndü. Etrafa rastgele ateş eden fanatik, bir genci yaraladı.



Futbol sahalarındaki küfürleşme ve kavgaya, dün Trabzon'da kurşun sesleri de eklendi. Trabzon 1. Amatör Küme'de Yalıncak Beldespor ile Yolspor arasındaki maçın 82. dakikasında Yolspor'dan Yunus Emre kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Rakip takım taraftarlarının küfrettikleri bu futbolcu, taraftara küfürle karşılık verince ortalık karıştı, tribünler birbirine girdi.

POLİS, YARIM SAAT UĞRAŞTI
Yolspor taraftarı Yaşar Gedik (22) ise, ruhsatsız tabancayla önce havaya, ardından Samet Hızarcı'ya ateş etti. Bacağından yaralanan Hızarcı, tedavi altına alındı. Taraftarlar sahaya girip futbolculara da saldırdı. Olaylar yarım saat sonra yatıştırıldı.



SeCReT 22 November 2008 17:13

Cevap: Futbolda Kurşun Sesi!
 
perşembe günü bizim Adanademirspor Maçını Görecektiniz :P


Saat: 00:37

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2