Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Güvenlik Ve Güvenlik açıkları (https://seversintabi.com/guvenlik-ve-guvenlik-aciklari/)
-   -   Profesyonel Antivirüs Uygulaması,Böyle Anlatım Yok*BitDefender 9 Professional Plus* (https://seversintabi.com/guvenlik-ve-guvenlik-aciklari/67865-profesyonel-antivirus-uygulamasi-boyle-anlatim-yok-bitdefender-9-professional-plus.html)

UstA 1 August 2009 22:53

Profesyonel Antivirüs Uygulaması,Böyle Anlatım Yok*BitDefender 9 Professional Plus*
 
Antivirüs Taraması
Gerçek zaman dosya taraması dosya sunucusunu performansını etkilemeyerek gerçekleştirilir. BitDefender 9 Professional Plus, dünya çapındaki ev ve ortak internet kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için antivirüs, firewall ve antispam modüllerini içine alan çok amaçlı bir güvenlik paketi uyarlamıştır.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Güncellemeler ve Sürüm Yükseltmeleri
BitDefender kiti yerel ağ içerisinde güncelleme ayarlarınızı yapabileceğiniz yeni bir BitDefender yerel güncelleme sunucusu modülü içerir. Bu mödül sayesinde yönetici bilgisayarlar internete bağlı olmasalar bile bilgisayarlar üzerinde kurulu BitDefender güncellemeleri hakkında endişe etmezler, aynı zamanda bu modül hızlı güncellemelerin ve internet trafiğinin azalmasına olanak sağlar.Bulnar Yerel Ağdan Gerçekleşir.Antivirüs korumasının akıllı güncelleştirmeleri kullanıcı müdehalesi gerektirmez. Live Update ağdan, internet üzerinden direkt olarak yada bir Proxy sunucusu aracılığı ile gerçekleştirebilir.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Detaylı Rapor ve İstatistikler
BitDefender for File Servers ile yönetici konsolu üzerinden görüntülenebilir; günlük, haftalık yada aylık istatistikler organize edebileceğiniz bir raporlama modülüne de sahip olacaksınız. Bu modülü sayesinde; taranmış, dezenfekte edilmiş, silinmiş, virüslü yada süzülmüş mesajların, dosyaların yada nesnelerin numaralarına ilişkin otomatik uyarılar üretebilirsiniz.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 11:28

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2