Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Güzel Evim (Dekorasyon) (https://seversintabi.com/guzel-evim-dekorasyon/)
-   -   Évinizi RenkLendirecek ÖneriLer (: (https://seversintabi.com/guzel-evim-dekorasyon/49121-evinizi-renklendirecek-oneriler.html)

AlpikE 12 April 2009 03:55

Évinizi RenkLendirecek ÖneriLer (:
 
- Çalışma odanızda kitaplık için yeriniz yok mu? Değişik ebat ve renklerde kutular alıp, kitapları içinde muhafaza edin. Hem şık duracak, hem de odanıza renk getirecektir.
- Artan duvar kağıtlarını atmayısın! Elektrik düğmelerinin üstünü kaplayarak dekorasyonun bir parçası haline getirebilirsiniz.
- Merdiven basamaklarını farklı bir renge boyarsanız, evinizin tüm havası değişir.
- Artan perde ve döşemelik kumaşlardan, masa üstüne runner ve ziyafet sofralarınıza hoş peçeteler yapabilirsiniz. Kenar dikişlerini kendiniz yaparsanız, maliyeti de olmayısacaktır.
- Çocuğunuzun yatak odası gözünüze renksiz mi geliyor? Semt pazarından çok ucuza satın alacağınız kumaş parçalarından, patchwork yatak örtüsü yapmayısa ne dersiniz?


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

- Eski ahşap çerçeveleri istediğiniz renge boyayın. İçlerine odanın ismini yazın. Kapı koluna asın.
- Dolap raflarını kendinden yapışkanlı kağıtlarla kaplarsanız, hem kolay silinir, hem de sıkıldıkça değiştirirsiniz.
- Yaz geldiğinde balkonunuza değişik bir hava katmak ister misiniz? Saksıları, renkli ve parlak sprey boya ile boyayın ve içlerine aynı renk çiçekler ekin.
- Yastıklarınızı, tuhafiyeden alacağınız boncuk, düğme ve ponponlarla süsleyerek, evinizi renklendirebilirsiniz.kadinca.net
- Yatak odanızı değiştirmek pahalıya çıkabilir. Sıkıldıysanız, ince dantel ve organze tülleri başucunuzdan asın.
- Duvarlarınızın değişime ihtiyacı var mı? Boyanabilir duvar kağıtları ile kaplayın. İsterseniz üstüne desen uygulaması da yapabilirsiniz.
- Eskiyen kutu ve sepetleri desenli kumaşlarla kaplayarak evinizi şenlendirin.kadinca.net
- Yumurta kutularını atıyor musunuz? Akrilik boyalarla istediğiniz renge boyayın, çalışma masanıza ataç, partiye gibi ıvır zıvırları koymak için kutu elde edin.
- Camlarınız da renklensin. Çiçek, kalp, hayvan şekilleri gibi formlarda olan, vakumlu figürleri asın, hem içerden, hem dışardan keyifli bir görüntü sağlayın.
- Nalburlar ve hobi mağazalarında kolaylıkla bulabileceğiniz, kırık seramik ve ayna parçalarını, kuvvetli bir yapıştırıcı ile banyonuzda kullanabilirsiniz.
- Şık saksı ve sepetlerin içlerini, fesleğen, Osmanlı çimi ve taze çiçeklerle doldurun. Mutfağınız hem güzel koksun, hem de süslensin.
- Dekoratif askılıkları sadece elbise asmak için kullanmayısın. Duvara asacağınız bu askılar, çantalarınızı ortadan kaldırmak için güzel fikirdir. Ayrıca dolap kapaklarının içine de bu askılardan asarak yerden kazanabilirsiniz.
- Kuş kafesini içine küçük çiçek saksıları koyarak, odanızda veya balkonunuzda dekoratif şekilde sergileyebilirsiniz.


Saat: 08:25

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2