Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Güzel Evim (Dekorasyon) (https://seversintabi.com/guzel-evim-dekorasyon/)
-   -   L Tipi (Kose) Oturma Grupları (https://seversintabi.com/guzel-evim-dekorasyon/59662-l-tipi-kose-oturma-gruplari.html)

Yorgun Yürek 20 June 2009 14:08

L Tipi (Kose) Oturma Grupları
 
L Tipi (Kose) Oturma Grupları
Dağınık [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] grupları bir türlü insanın içine sinmez. Sürekli yeri değişir bir yere yakıştırana kadar. Bulundukları mekâna, kalabalık bir görünüm verir. Ya tren vagonları gibi yan yana dizilir ya da ortada bir toplantı varmış gibi, yuvarlak biçimde konumlandırılır. Dolayısıyla [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kadar kullanışlı oldukları söylenemez.



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Son yılların modası haline gelen L tipi koltuklar çok ilgi görmeye başladı. Zaten moda diye tercih ediyoruz birçok şeyi. Kullanım avantajlarını kullandıkça farkına varıyoruz. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] olmuşsa zaten iyi bir şeydir.

L tipi [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] özgün, rahat, modern koltuklardır. Seçmek için birden fazla sebep var. Kesinlikle dağınık bir görünüm vermez. Aksine bir köşede düzenli bir şekilde konumlandırılacağı için ayakaltı gibi de görünmeyecek. Bu koltukların bir yerlerinizi çaptığınız köşeleri yok. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] daha fazla misafir ağırlamak, gerektiğin de uzanmak için son derece ideal. Bu koltuk tarzı yeni icat olmadı ama her şeyiyle yenilendi değişti. . L tipi koltukların son halleri gerçekten çok modern.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Genellikle deri kumaşlarla yapılan L tipi koltuklar yerleştirilecek mekânın tarzına göre renklendirilir. L tipi koltukların yan detayı ise kendisi gibi aynı malzemeden yapılan gerektiğinde oturmak için veya sehpa olarak kullanmak için puf gibi parçaları olması. Belki de bir evde çok değerlendirilemeyen giremediğiniz köşeler, bu tip koktuklarla hem kullanılma imkânı bulacak hem de siz sıkışık yersiz düzenden kurtarmış olacak.

Yerleri fazla değiştirilemeyen bu tarz koltuklar için uygun bir yeriniz olması gerekiyor. Bu yüzden onlara yaşam alanlarınızda harika bir yer seçin. Geri kalan hareket alanı sizin olsun.


Saat: 20:16

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2