Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Güzel Evim (Dekorasyon) (https://seversintabi.com/guzel-evim-dekorasyon/)
-   -   Siyah ve beyazın asaleti duvarlarınızda (https://seversintabi.com/guzel-evim-dekorasyon/70922-siyah-ve-beyazin-asaleti-duvarlarinizda.html)

Syst3m 20 August 2009 10:34

Siyah ve beyazın asaleti duvarlarınızda
 
Siyah ve beyazın asaleti duvarlarınızda
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Bticino Axolute’den YENİ Nighter ve Whice serisi. Modern İtalyan tasarımı ve üstün teknolojinin buluştuğu BTicino’dan yeni bir seri : AXOLUTE Nighter ve Whice.

Konut[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ofis ve interkom sistemlerinde yenilikçi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan Bticino[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Türkiye pazarında tüketici beğenisine sunduğu Axolute Nighter ve Whice serisi büyük ilgi gördü. En önemli hedefi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tüketiciye teknolojik gelişmeleri takip eden yeni ürünler yaratmak ve sevdirmek olan firma yeni serisini dünya ile aynı anda Türkiye pazarına sundu.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Bticino Axolute Nighter ve Whice çerçeveleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Otomasyon anahtarı ve Interkom dahili üniteleriyle siyah ve beyaz camın şıklığını sunuyor.

Axolute Nighter ve Whice serisi ile ister standart Axolute anahtar ve prizlerini isterseniniz de gelişmiş fonksiyonlara sahip otomasyon anahtarlarını kullanabilirsiniz. Interkom Dahili Ünitesi ve Otomasyon anahtarlarınızla MY HOME akıllı ev otomasyonu sisteminizi dilediğiniz gibi kullanmaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda Multimedia arayüzü sayesinde Nighter & Whice Interkom Dahili ünitesi TV ve Ses sisteminizle senkronize olarak çalışabiliyor.


Saat: 17:45

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2