Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Güzel Evim (Dekorasyon) (https://seversintabi.com/guzel-evim-dekorasyon/)
-   -   Renklerin büyüsü heryeri sarıyor (https://seversintabi.com/guzel-evim-dekorasyon/70923-renklerin-buyusu-heryeri-sariyor.html)

Syst3m 20 August 2009 10:35

Renklerin büyüsü heryeri sarıyor
 
Renklerin büyüsü heryeri sarıyor

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Gelişmiş teknolojisi ile geniş alanlar için de aydınlatma çözümleri sunan Philips[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] C-Splash[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iColor Accent ve ColorBlast ürünlerini mimarların ve aydınlatma tasarımcılarının beğenisine sunuyor.

Su altında renk değiştirme özelliğine sahip olan C-Splash[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] güçlü bir kontrol mekanizmasına sahip. IP68 koruma sınıfı ile 5m derinliğe kadar kullanıma uygun olan ürünün bronz bir gövdesi bulunuyor. Tuzlu su ve klora karşı dayanıklı yapısıyla dikkat çeken C-Splash[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] fıskiye ve deniz kenarlarında rahatlıkla kullanılabiliyor.

Üstün aydınlatma teknolojisi sayesinde sayısız renk seçeneği sunan iColor Accent de iç ve dış mekanlar için dekoratif uygulama çözümleri sunuyor. Düşük çözünürlükte video gösterim imkanı sağlayan ürün ile grafik ve değişik efektler yaratılabiliyor. 60 cm[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 120 cm ve 240 cm boy seçenekleri bulunan iColor Accent sıva üstüne kolaylıkla monte edilebiliyor.

Philips’in binalarınızın dışına renk katacak bir diğer ürünü ise Powercore teknolojisi ile üretilen ColorBlast. 50W LED projektörü bulunan ColorBlast[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] RGB dinamik aydınlatma imkanı sunuyor. 8[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 10 ve 23 derece olmak üzere dar ve geniş açı seçenekleri bulunan ürünün hareketli montaj ayağı bulunuyor. Yüksek koruma sınıfında olan ColorBlast[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kompakt bir gövdeye sahip.


Saat: 22:07

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2