Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Güzel Evim (Dekorasyon) (https://seversintabi.com/guzel-evim-dekorasyon/)
-   -   Çocuk odaları artık çok daha renkli (https://seversintabi.com/guzel-evim-dekorasyon/70925-cocuk-odalari-artik-cok-daha-renkli.html)

Syst3m 20 August 2009 10:37

Çocuk odaları artık çok daha renkli
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Massive markasını satın alarak ev armatürü gamını genişleten Philips[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kico® serisi ile çocuklara rengarenk ve eğlenceli bir dünya sunuyor. Hem kız hem de erkek çocuklara yönelik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] güvenli ve dekoratif Philips Massive armatürler ile çocuklar artık odalarında daha keyifli vakit geçirecek.

Philips’in Kico serisinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] özellikle bebek ve çocuk odaları için tasarlanmıs 50’den fazla yeni ürün bulunuyor. Kolay kullanım ve fonksiyonel aydınlatma sağlayan yeni armatürlerde çocukları korkutan ve rahatsız eden göz kamaştırıcı ışıklardan kaçınılıyor ve kısık ışık kaynakları kullanılıyor.

Çocukların güvenligine büyük önem veren Philips’in Kico serisinde yer alan ürünler 3.sınıf az voltajlı güvenlik ürünü korumasına sahip. Seride yer alan kompakt floresan lambalarda da çocukların parmaklarını prize sokmalarını engelleyecek bir güvenlik sistemi bulunuyor.

Kico ürünleri aynı zamanda çocuk sağlığı için özel seçilmis boyalar ile boyanmıştır.

Philips Kico serisine 39 TL - 350 TL fiyat aralığıyla[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Bauhaus[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Praktiker Yapı marketleri ve İstanbul Isıncam ve Ankara Nova Aydınlatma’dan sahip olabilirsiniz.

Philips 2007 yılında ürün gamına katılan yeni ürünlerle evinizin her kösesinde kendi zevkinizi yansıtmanıza olanak tanıyor. Yenilikçi aydınlatma anlayısı ile dekoratif aydınlatmaya yönelik ürünler sunan Philips[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] özgün tasarımlarıyla yasam alanınızı bastan yaratmanıza yardımcı oluyor. Iç ve dıs aydınlatmaya yönelik estetik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] güvenli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] enerji tasarruflu ve kullanımı kolay Massive[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Lirio[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Eseo ve Trio markalı aydınlatma ürün seçeneklerine artık Philips güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

Philips Massive aydınlatma ürünlerine Bauhaus[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Carrefour[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Koçtas[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Isın Cam[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kipa Hipermarketleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Nova Aydınlatma[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Praktiker Mağazaları’ndan; Philips[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Massive[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Lirio[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Eseo ve Trio aydınlatma ürünlerine Isın Cam[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Nova Aydınlatma ve yetkili satış noktalarından ulaşabilirsiniz.


Saat: 09:59

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2