Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Güzel Evim (Dekorasyon) (https://seversintabi.com/guzel-evim-dekorasyon/)
-   -   Mutfaklarda yerden tasarruf: Fırın altlarına çekmece sistemi (https://seversintabi.com/guzel-evim-dekorasyon/70934-mutfaklarda-yerden-tasarruf-firin-altlarina-cekmece-sistemi.html)

Syst3m 20 August 2009 10:45

Mutfaklarda yerden tasarruf: Fırın altlarına çekmece sistemi
 

Mutfaklarda yerden tasarruf: Fırın altlarına çekmece sistemi.


Mobilya ve mimari donanım sektöründe 100 binin üzerinde üründen oluşan geniş yelpazeye sahip Häfele Türkiye[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] küçük mutfaklara da yüksek performans kazandırıyor. Özellikle metrekaresi küçük mutfaklarda fırın için ayrılan alanın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aynı zamanda küçük bir depolama alanı olarak kullanılmasını sağlıyor. Böylece yer kaplayan ve dağınıklığa sebep olan gündelik malzemeler ortadan kaldırılmış ve alandan kazanım sağlanmış oluyor.


Alan değerlendirmenin ideal yolu: “Fırın altlarına çekmece ünitesi”
Fırın altındaki atıl alanın kazanılmasını sağlayan çekmece sistemi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Häfele’nin mutfaklardaki en küçük alanın bile değerlendirmek için geliştirdiği benzersiz çözümlerden biri. Pratik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suya dayanıklı malzemelerle üretilen çekmece üniteleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gerektiğinde kilitleme mekanizmasıyla da kullanılabiliyor.



Özellikle dar kullanım alanı olan mutfaklar için önemli bir avantaj sağlayan çekmece sistemi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] fırın gereçlerini saklamak için ideal bir çözüm sunuyor. Çekmece sistemi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kek kalıplarından peçetelere[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ızgara teli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] maşa ve şiş gibi mangal malzemelerinden Amerikan servislere kadar pek çok malzeme ve gerecin yerleştirilebileceği bir alan oluşturuyor.


Mamalar için ideal depolama alanı
Evinde evcil dostları olanlar bilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mamalar için özel bir alan ayırmak küçük metrekareli yaşama mekanlarında neredeyse imkansızdır. Bu nedenle evcil hayvan mamalarının saklanması için de yaratıcı bir çözüm olan fırın altı çekmece sistemi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mama kaplarının yerini değiştirmeden saklamak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kaplarda kalan yiyeceklerin toz vb koşullardan etkilenmesini önlemek için ideal bir depolama alanı yaratıyor.




[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 05:50

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2