Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Güzel Evim (Dekorasyon) (https://seversintabi.com/guzel-evim-dekorasyon/)
-   -   Yaşadığınız Ortamda Doğayı Hissedin (https://seversintabi.com/guzel-evim-dekorasyon/83326-yasadiginiz-ortamda-dogayi-hissedin.html)

Syst3m 10 October 2009 11:06

Yaşadığınız Ortamda Doğayı Hissedin
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Koloni Stilinin sıcaklığı, Home Life Kolonyal Koleksiyonu ile bu kış evimizi ısıtmaya, doğayı, yaşadığımız mekanlara taşımaya geliyor...

Farklı beğenilere hitap eden en özel koleksiyonları yıllardır bizlerle buluşturan Home Life, yaşadığı mekanda doğayı hissetmek isteyenlere kolonyal tarzın en sıcak tasarımlarını sunuyor.

Doğadan esinlenerek hazırlanan bu koleksiyonda beğenilerinin ötesinde hazırlanan mobilyalar doğal hayatın renklerini evlerinize taşıyor.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kolonyal tarzın en belirgin özelliği olan farklı kültürlerin buluşmasıyla, doğaya özgü renkler, malzemeler evlerimizde hayat buluyor. Toprak ve ağaç tonlarında özel tasarımlarla işlenen ahşap dresuarlar, aynalar, kitaplıklar, sehpalar, masa ve sandalyeler siyah, gri, füme gibi renklerle harmanlanarak kolonyal tarzın sıcaklığını yaşadığımız mekanlara yansıtıyor.


Saat: 21:28

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2