Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Harika Günlük (https://seversintabi.com/harika-gunluk/)
-   -   AlpikE'nin Günlügü ( Aplik ) (https://seversintabi.com/harika-gunluk/45493-alpikenin-gunlugu-aplik.html)

AlpikE 22 March 2009 04:15

AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
Mart 21,2009 / 23:52

Her zamanki gibi yine bir gunu ardinda biraktim. Arda birakilan keske bir tek zaman olsaydi. Gunden gune hayatin kacinilmaz suprizleri ile karsi karsiya geliyor ve cikmakta oldugum bu merdivende bir adim daha yaklasiyorum zirveye. Bu zirve herkes icin farkli olabilir; bir ogrenci icin yeni bir yilin baslamasi, sevenlerin bulusmasi yahut askerin eve dönüsüdür fakat benimkisi bu degil. O zirve tarifsiz bende. Tek bildigim her gun biraz daha büyümem. Bugun bir cok sey oldu ama en onemlisini paylasmak istedim. Sabah uyandim ve sabah yuruyusune ciktim kafam cok dalgin oldugundan ve de henuz uyku sersemi oldugumdan dolayi yolun kapali oldugunun farkinda degildim. Farkina vardigim an bayagi ilerlemistim acaba dedim gerimi donsem yoksa ilerimi gitsem illaki bir duvar yada kestirme vardir diger caddeye cikmak icin diyerekten devam ettim. Yurudum yurudum sonuna geldim tabiiki de yanilmisim :) Yokmus onca yolu bosuna geldim ah ben kendi kafama yaniyim diyerek soylenirken geri dondum yoldan yokusu cikiyordum bir de ne goruyum ; az once gectigim yolun ustunde gecis kapisi yapilmis direk caddeye cikiyor. Bilmiyorum ne oldu birden aklima felsefelik bir dusunce geldi. Hani Arsimet suyun kaldirma gucunu banyo yaparken tesadufen bulmustu ya onun gibi birseydi bu. Birden kendi kendime dusundum az once o kadar endiseliydim ki buradan gectigim halde bu kapiyi goremedim; tam pes ettim yoldan geri donmeye karar verdim kapinin orda oldugunu gordum. Acaba hayatimi da boyle yasiyorum diye sorguladim kendi kendimi. Yaniti evet idi. O kadar mesguldum ki etrafimda olup bitenlerin farkinda bile degildim. Farkindaydim goruyordum ama oylesine. Bir sey istedigimizde sadece ona odaklanirsak oyle bir körlesiyoruz ki etrafda olan biteni hatta diger cozum yollarini goremicek kadar habersiz oluyoruz. Bundan sonra biraz daha dikkatli olmam icin elimden geleni yapmaliyim umarim hayatta basarili olurum. Benim icin basari zengin olmak yada buyuk ödüller almak ile olculemez. Asil basari Allah'in yarattigi farkli kisilikli insanlari icinde hep birlikte gecine bilmek; bu hayat yolunda kendi ayaklarinin ustunde durabilicek maddi ve manevi guce sahip olmaktir.

AlpikE 25 March 2009 12:27

Cvp: SırLar Ardında ..
 
Mart 25, 2009

8:14

Günlerdir omuzlarimdaki agirligi nihayet hafifletebildim. Bir oh çekebilirim simdi. Kendime geldigimi bu sabah uyandigimda fark ettim. Yeni bir güne uyanmanin verdigi müthis çosku sabahin erken saatlerinde gözlerimi actigimda büyük bir enerjiye çevrilmisti sanki. Düsündüm de hani biz insanlar deriz ya yapamiyorum, birakamiyorum yada basaramiyorum bunlarin hiç biri gerçek degil sadece irade ve istege dayanan bir seydir bu. Herneyse sonunda rahatLadim büyük bir yük kalkti üzerimden. O eski ben yine ruhumda canlandi. Neseli, eglenen ve eglendiren, mantikli sonuçlar üretebilen akLim çok sükür faaliyette yine :) Demem su ki Bugun arkama yaslanip bir ohhhhhhhhhh çekebilirim aksam oldugunda. Biraz zor gün olabilir benim için bir kaç arkada biraktigim ve de yapmam gereken projelerimi artik biraraya getirmeliyim ama aksama daha cok var. Birazdan baslar ve de insallah bugun sorunsuz bitirebilirim yarim biraktigim islerimi.
Basarinin ve mutlulugun benimLe birlikte tüm cümle alemin olmasi dilegiyle simdilik veda etmeliyim sana. Isim de koymadim sana biLmiyorum günlük mü desem ne desem :)
Ama oLsun bazen ismini koyamadigimiz seyler cok daha güzel oluyor; o belirsizlik daha heyecan veriyor :) Ehuehe Böyle birakaLim kaLdigimiz yerden dvm Éderiz bir kac gun sonra :)

AlpikE 5 April 2009 15:32

Cvp: SırLar Ardında ..
 
Nisan 5, 2009 10:23


Merhaba günlügüm bayadir sana yazamiyorum kusura bakmazsin umarim. Fakat sebebini bilsen inanki kizmazsin bana :) Bir karmasikligin içinde iken sana firsat bulamadim, buldugum anlarda ise içimden hic bir sey yazmak gelmedi. Hayatima kötü fikirleri ve karamsarligi ile giren kisi nihayet çikti gitti yok oldu daha dogrusu eline sepeti verdik :) Verilmesi gerekiyordu napalim. Daha sonra geçen hafta semester sinavim vardi onu da en güzel sekilde atlattim bunlarin üstüne 2 ohhh çekebiliyorum :) Dur bakalim daha neler yaptim seninle yazisma yali
Son iki gündür ölü gibi uyuyorum yorgunlugumdan; fakat komik olan yani extra uyku daha da yoruyor insani :D eh napalim artik bir kaç gün böyle devam edicegiz. mayısı s ayinin gelmesini sabirsizlik ile beklemekteyim su sinavlar bitsin dönem de bitsin artik sadece is ve kendime odaklanacagim.. Hele bir haziran geldigi zaman bak o zaman keyfime :) Allah'm çabuk gecsin su önümdeki 10 hafta diyerek defteri kapatiyor herkese iyi, mutlu ve saglikli günler diliyorum.

AlpikE 7 April 2009 05:39

Cvp: SırLar Ardında ..
 
Nisan 07, 2009 12:27

Bu tarihi hiç bir zaman unutama yacagim. Ilk kez bir seyi kaybetme korkusu sardi tüm bedenimi. O kadar zor bir seçim sundu ki hayat asagi tükürsem sakal yukari tükürsem biyik misali. Elimde üç seçenek var; ya akisina birakmak, ya istedigime sim sIkI tutunmak yahutta tamami ile baskasinin eline vermek herseyi. Mantiksal bir çözüm üretemeyecek kadar donuk beynim, aklim ve bedenim.
Ne cevap verecegim ben simdi ?

Her zaman tutunmak için aradigim o dal aslinda yokmus.. Hani bazen var sayariz ya. Hayat o kadar acimasiz olabiliyorki yillarca bekledigin güzelligi 1 saniye içinde elinden alabiliyor. Kaybetme korkusu çok aci biseymis. Kaybetmek istemiyorum :(

AlpikE 9 April 2009 06:50

Cvp: SırLar Ardında ..
 
Nisan 09,2009 1:38

Merhaba günlügüm henüz kimse gelmemis foruma ziyarete, ilk ziyaretçin ben oldum bu gün :) Én son yazdigim gün ile oranla çok daha iyiyim en azindan bos kuruntu yaptigimi anladim. Bir sürü seyler geçiyor içimden ama aktaramiyorum :) küçükken tuttugum günlügün birisi tarafindan bulunmasindan korkardim simdi ise yanlis anlasilmasindan korkuyorum :) Amannnn beaaa (: YazicakLarimi baska bir güne sakliyorum ve de saat baya geç oldugu için simdilik veda parcamizi caliyor, ugurLar olsun ugurLar olsun yelkenli buLutlar yoldasim oLsun diyor defterimi kapatiyorum :) Görüsmek ümidiyle hosçakaL.

AlpikE 12 April 2009 03:23

Cvp: SırLar Ardında ..
 
Nisan 11, 2009 22:12 Cumartesi

Bu günLerde kendimde olmadigim söylenebilir. Emin oldugum ve dogru yaptigim hersey sanki allahtan bir tokat gibi bana dönüyor ve yaniLiyorum. Acaba benim dikkatsizLigim mi yoksa gerçekten kendimi oldugumdan daha mi iyi bildigimi düsünmemden kaynaklaniyor bilemiyorum.
Yine güzel bir ses ile uyandirildim bu gün. Kötü bir rüya görmeme ragmen uyanmamak için cok caba sarf ettim çünkü geceden yagan yagmur ortaligi buz gibi sogutmustu. Rüyalar terse çikar deriz ya bazen inan bu sefer gerçekten ters çikmasini cok isterdim.
Günüm hayli yorucu ve stresli geçti. Isyerine gittigimde hersey üst üste geldi dünyanin tüm yükünü omuzLarima yüklemistim sanki. Bi süre calismayi birakip hayallere daLdim.. fakat hayaller aslinda olmasini ve olmamiz istedigimiz seyLer oldugu için simdi bile düsünüyorum. Acaba kaçis yolumuydu düslediklerim yoksa gercekten hayattan istediklerim onlarmi diye ?
Aksam saat 6 hic gelmicek sandim o kadar bir uzun gündüki. Bir de bunLarin üstüne O'ndan haber aLamamam iyice sinirlendirdi beni. Saat 22 oLdu hala ses seda yok. Son günlerde uzaklastigini hissediyorum benden umarim sadece bir kuruntudur. Bilmiyorum be günlügüm sadece dusunmemek istiyorum. Tek istedigim bir deniz kiyisinde olsam agacin altinda hamakta sallaniyor, o uçsuz bucaksiz denizi izliyor ayni zamanda esen sicak ruzgarin vucudumu yakiyor olmasi. Tatile ihtiyacim var baska hic bir seye degil. Kaçip gitmek bir kac günde olsa herseyden uzak durmak cok iyi gelicekktir bana. Günlügüm bugunluk bu kadar diyorum ve sayfayi kapatiyorum. Uykum geldi :) Beni dinledigin için yine tesekkurlerimi sunuyorum sana. Dinliyor fakat cevap veremiyorsun acaba diyorum diLin oLsa neler derdin bana cok merak ediyorum :)

Yorgun Yürek 13 April 2009 09:57

Cvp: SırLar Ardında ..
 
:))))))))))

AlpikE 13 April 2009 15:18

Cvp: SırLar Ardında ..
 
Nisan 13, 2009 10:08 Pazartesi

PazartesiLerden nefret ediyorum, haftanin ilk günü. Hafta sonu nasil geçti anliya madim gitti. Keske diyorum Milatdan Önce Misir'da yasasaydim ve de Haftanin 7 gün olmasina karsi çiksaydim; 10 gün olsaydi 4 gün haftasonu oLarak sayardik (: Neyse abartma yı birakacagim komikligim kendime kaLsin yoksa beni deLi sanicaklar :)

Hmm bakalim ne oldu sana yazmiyali.. Baya bir yogunluk içindeyim herseye ragmen inatla kendime zaman ayiriyorum. Bu arada yapilmasi gereken seyler gün geçtikce çogaliyor. Én sonunda cesaretimi toplayarak bir Liste olusturdum. Tatil' vaLizi içine koyucaklarimi :) sorma gün geçtikce heyecanlaniyorum. Bir nevi heveslenmek istemiyorumda, egerki hayal kirikligina ugrarsam Günlügüm atese atar seni yakarim :D yok yok kiz saka yaptim : ) kiyabiLirmiyim sana.
Tamam bir keresinde yakmistim ama napiyim sinirLi idim aniLari unutmak istedim :) affet beni noLur :) Bu kadar laklak yeter derse geç kaLicam zaten sunun surasinda ne kaLdi ma yıs ' i iple çekiyorum gel gel gel diye diye getirtcez artik. Kendime iyi günler diliyorum evet bugun senin yüzünü kapatmicam bahar geLdi azcik temiz hava aL, yapraklarin yeLLensin :) Bir yere gitmek yok sen benimSin aksam geLdigimde yine yazicam.

AlpikE 14 April 2009 15:07

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
Nisan 14, 2009 10:00 SaLi

Ah günlük izin verseler bir yaticam 2 3 gün uyanmicam. Bu gün ne derse gidebildim ne bisey yapabildim çok hastayim. Sesimin kisikligi iyice delirtiyor beni konusamamak sesini çikartamamak ne kötü bir seymis. Bogazlarim tüm vucudumu tasiyorcasina agir. Doktora gitmemekle israr ediyorum simdilik ama bakalim yarin ola hayrola diyorum. Tüm gün evde çildiririm herhalde; uyu, uyan, uyu, uyan. Püfff. Birazcik forumu geziyim yeni uyandim fakat bu hal ile baya bi süre uyurum ben. Görüsmek üzere Aplik. :(

AlpikE 16 April 2009 16:55

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
Nisan 17, 2009 / 11:47 Persembe


Günlük insanLari anliyamiyorum. Hersey hakkinda çok çabuk karar verdigimi düsünüyorum. Kimi zaman çok düsünen ben; ne oLuyorda birden güvenip o kisiye kaLdiramiyacagi degeri veriyorum biLmiyorum :) demek ki biriLerine güvenme ihtiyacina kapiLiyorum. Acaba herkes böylemi biLmiyorum. Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum. Bu hafta hic bir sey biLmiyorum.
Sabah güzeL ses ile uyandiriLdim yine :) o da olmasa atLatamam bir seyi nese kaynagim o benim. OkuL ve dersLer çok moraLimi bozuyor. 1 ay önce yaptigim bir hata Öyle bir aLt üst ettiki hayatimi hala toparlamak için sogukta kaLan serçe gibi çirpiniyorum, çirpindikca yoruLuyor, yoruLdukca asabiLesiyor, asabiLestikce kiriyor ve kiriLiyorum. Hiç sabah oLmasin :( hep gece oLsun. Gecenin karanLiginda insanLar kösesine çekildigi zaman o huzuru o kadar çok seviyorum ki anlatamam. SessizLik... sakinLik... kimSenin vizirtisi yok. Ne keyfim var ne moraL ne de direncim kaLdi. Bu hastaLik haLsiz birakti beni ama atlaticam az kaLdi az az az az az. Hersey yine civil civiL olucak cap canLi.

AlpikE 18 April 2009 06:26

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
Nisan 18, 2009 / 1:19 Cumartesi

Simdi anLiyorum yasamda Sagligin ne kadar önemli oldugunu. Biz insanoglu sahip oLdugumuz seyin degerini biLmez; o seyi yitirene kadar elimizden gelen her türlu seyi yapar; ve kaybetmeye az kalmisken anlariz ki ne kadar Önemli oLdugunu o seyin. O sey su anda benim sagligim. NasiL oLdu bilmiyorum ama hiç bir zaman bu kadar hastalanmamistim. Yaklasik 1 haftayi geçti haLsizlik ve hastaLigim; sonunda dayanamadim ve doktoruma gittim. Dün kan tahlilleri yapti iste bakaLim beklicez. SagLigimi hiç bir zaman aksatan insan olmamama ragmen; bir iyiLesiyim çok daha iyi bakicam kendime söz veriyorum :(
Gece 1 buçuga geliyor artik uyumam gerekiyor $eker Aplik; ben yine sabah oLunca gelicem oLurmu. Görüsmek üzere hosçakaL günlük.

AlpikE 19 April 2009 16:17

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
Nisan 19, 2009 / 11:11 Pazar

Kendime nihayet geLdim :) Dünyaya yeniden dogmus gibiyim binLerce sukurler oLsun rabbime. NeseLi, seytani, iyimser kisacasi deLi doLu ben yine benLigime döndüm :)) Günlügüm çok mutluyum hemde çok çok :))) SagLigima kavusmamin serefine bugunu dogum günüm ilan ediyorum. Simdi cikmam gerekiyor aLpik çünkü ise geç kaLabilirim egerki cikmazsam (: Haa.. unutmadan su parçayi da armagan ediyim o gidecegi yeri buLur :)


Duydumki seni terk etmis, Oh Olsun.
Yalniz birakip gitmis, Oh Olsun.
Dizine kapanmissin,Yalvarip yakarmissin,
Günlerce aglamissin,Oh Olsun.
Oyununa gelmemis,Sana hic yüz vermemis,
Sirtini dönüp gitmis, Oh Olsun.

Herkezle dalga gectin,Oh Olsun.
Ektiklerini Biçtin, Oh Olsun.
Ah azmi cektirdin bana,Kül oldum yana yana,
Sira geliyor sana,Oh Olsun.
Uf acimdan zevk alirdin,Gururumla oynardin,
Sonunda Yaya kaldin, Oh Olsun.
Duymaz olduk sesini,döv bakalim dizini,
Ah bir görsem yüzünü,Oh Olsun.
Capkinligin durulsun,Gözlerini yas dolsun,
Biraz kalbin vurulsun, Oh Olsun, Oh Olsun....

AlpikE 20 April 2009 13:02

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
Nisan 20, 2009 / 7:41 Pazartesi

Sabah olmasini istemedim çünkü uykumu alamadim geç uyudugum için :) Ama naparsin mecburiyet uyandiriLdim kiz kardesim tarafindan iste (: Onu okuLa birakip geldim asLinda geLdigimde direk sicacik yatagima girip uyuya biLirdim fakat bugun kendimi toparLicam yapmak istedigim seyLeri yapmicam :) BakaLim iradem ne kadar güçlü imis kendime hayir diyebiLicekmiyim. Évet saçma buLucaksin ama iste bende böyle oyaliyorum kendimi gün asiri (: Naparsin deLiLik

YakLasik 3 buçuk saat sonra dersim var bari erken gidiyim okuLa prof ile görüsmem gerekiyor. Bu semester baya zorLandim ama mukafatini görücem sonunda Allah büyük. Keske yaz dersLeri de alsaydim ve bir an önce bitseydi düsüncesi beynimi oyalarken; tek güzel sey canimla güzel bir tatiL geçirmek olucak :) EndiseLerim gün yaklastikca daha da artiyor ama sanirim dogal bir sey bu :) BakaLim herseyin güzel ve allahin izninde oLmasi dilegiyle simdilik kapaticagim defteri Aplikcim. Bayadir kahrimi çekiyorsun saoL gI :) En yakin arkadasLarim dahi hepsi bir kenari çekildi; kimisi bir erkek pesine takiLdi, kimisi baska bir ugrasi içine girdi, kimisinin bebisi oldu gitti, kimisi ise... Neyse bosver mühim olan ÉLçin hala burada ve tabiiki sen baska ne diyebiLirim ki. KalanLarla yetinecegiz. Yetinmeyi biLmeLisin demis sanatçi; Eh bende Öyle yapacagim. Iyi Günlerin benimle olmasi dilegiyle hosçakal Aplikcim.

AlpikE 21 April 2009 16:28

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
Nisan 21, 2009 11:21 / SaLi

Içimde sebebsiz bir sIkIntI var iyiye delalet degil fakat umarim yaniLirim. Baya kötü bir hafta olucak gibime geLiyor; yani hava durumu bakimindan sey ettim :) Bulanik karanLik yagmur bile yok; sadece kara kara kapkara kararti var. Okula da gitmedim bu günlük astik bakaLim (:

Inanirmisin içimden yazmak dahi gelmiyor. Bu boguk hava beni bogdu strese giriyorum yok yere yahu. Neyse ApLikcik ben cikiyim kendimi ve kafami bir topluyum aksam geLirim.

AlpikE 23 April 2009 03:12

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
Nisan 22, 2009 / 22:05 çarsamba

Alpik sende olmasan içimi dökcek kimse bulamazdim herhalde. Etrafim iyi gün dostlari ile dolu iken kötü günümde kimse olmuyor. Bunu bile bile yinede yilmiyorum ve yilmicam kimseden birsey istemiyorum. Istediklerimi kendimde tek basima da elde edebilirim. Artik toparlanmanin vakti geldi Alpik yine dimdik dirilcem ve yarin yeni bir gün dogdugunda umut dolu yarinlara bir gun daha yaklasmis olucagim. Tek dusuncem okulum ve kendimim. Evet bencilim ve de olmasi gereken bu. Bana benden baskasinin yarari yok. :)


Yalniz kaldiysan
Kalkip pencerenden bir bak
Gunes acmis mi yagmur dusmus mu
Don bak dunyaya

Herkes gitmisse
Sakince arkani don bir bak
Dostun kalmis mi askin solmus mu
Don bak dunyaya
Don bak dunyaya

Bir sonbahar kadar yalniz
Bir kis kadar savunmasiz
Yada ilkbaharsan yolun basindaysan

Asla vazgecme ..



Vazgecmeyecegim..

AlpikE 23 April 2009 15:37

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
Nisan 23, 2009 / 10:29 Persembe

Bu gün ne uyudugumu bildim ne de uyandigimi. Karma karisik rüyalarla bogusurken hiç dinlenemedim. Içlerinde en güzel kismi ata binisimdi :) her zaman istemisimdir ata binmeyi ama bilmiyorum bi türlü nasip olmadi. Neyse simdilik rüyalarda idare edelim daha sonra gerçek uygulamayi yapacagim insallah.

Simdi birazcan çikacagim ve bir sürü isler var yapilcak. Ödemelerim için çekleri yazicam, sonra kendime çalisma programi hazirlicam çünkü haftaya Calculus sinavim var bundan sonra da finallere kaldik iste çok sükür az kaldi :) Ama bu sinavda 100 üzerinden 100 almam sart çünkü A istiyorum (:

Dolayisiyla gelicek hafta sinavi atlatana kadar buraya ugruyamicam beni simdiden affet Aplik; ama biliyorsun okulum bitsin bir mezun oluyum sonra kariyer yapcam sonra ben Aplik'ime ciciler alcam :) Sonra da gerisi kismet sirasiyla gelicektir hersey. Aplik kendine iyi bak; ben yokken gece disari çikma; kimsenin o özel sayfalarina girmesine izin verme cunku bunlar aramizda ;) Anlasmamizi unutma sakin. Hadi öptüm basari ve guzel seylerin benle olmasi dilegiyle.

AlpikE 4 May 2009 22:38

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
may 4, 2009 17:19 / Pazartesi


Apligim bir haftadir seninle ilgilenemedim kusura bakmiyorsun insallah. Inanki dersler ve is yogunlugu arasinda kayboluyorum :) Bunun haricinde son yazdigim 20 konu filan birden yok olmus; bir varmis bir yokmus misali anlamadim gitti. CeSeT'e sordugumda yeni tema eklenmesi gerektigini bu yüzden böyle olumsuzluklarin olucagini söyledi. Napalim be gülüm. Canim son 2 haftam kaldi ondan sonra semester biticek ve de sadece kendim için zaman ayiracagim.
Senden ayri iken pek degisen bir sey olmadi; sadece biraz daha kendime bakar oldum :) Bos zaman buldukca havuza giriyor stres atiyorum :) Napalim bir sekilde desarj olmam lazim tüm günün vermis oldugu stresden degilmi ama.

Bilmiyorum ama duygularimda yogunluk var bu aralar :) Önceleride çilgin birisi degildim fakat ne biliyim galiba ben.. ben sey oldum; olgunlastim galiba :) daha farkli bakiyorum olaylara; bir hafiflik var ustumde. Her nedense bilemiyorum fakat önceki gibi bunaltmiyorum kendimi; her zaman bunu istemisimdir. Hani o rahatlik ve huzur olurya kimi insanda dünya yansa onlar birseyler yapana kadar geride arda kalanlar kül olur hani:) heh tam iste öyleyim. Hersey olucagina varir diyor; gece basimi yastiga rahat bir sekilde koyuyorum. Umarim bu kalici biseydir cunku hic de sikayetci degilim bu durumdan. Seker apligim ben musadeni aliyim biraz konulara bakinirim okurum daha sonra yolcu abbas baglasan durmaz misali cikmaliyim. Sabret döncem sana sadece bekle beni:) mCx.

AlpikE 7 May 2009 14:03

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
mayıs 07, 2009 / 8:55 Persembe

Aplik sana o kadar çok haberim varki bi bilsen : ) Sevinç delisiyim bu araLar. Isyerinde asiri bir tempo yakaladik bu hafta hersey süper. Okulda ise dün hem kendimi hem profesorumu sasirttim sorma gitsin kendimin bu kdr zeki oldugunu biLmiyordum :D
Dün sinifimizde bir çocuk benim icin turkce keLime ogrenmis :D ay cok sekerdi :D kendisi kolombiaLi, sen guzeLsin dedi. Ilk önce bi afalladim daha sonra ankaralimisin filan diye sormayısa basladi megersem Türkiye hakkinda arastirma yapmis cok hos bisey kendi milletimizin bir baska millet tarafindan animsanmasi ve bilinmesi gurur duydum o anda.
Bu hafta sonra dernegimizin bagisinda yardimci olucam.. Birazdan okula gider; okuldan direk ise giderim. Isyerinden de eve geldigimde hemen mutfaga girmem lazim cunku cumartesi gunune yetistirilmesi gereken bi suru tatlilar var. Umarim bu yil istedigimiz bagisi yapabiliriz, ins diyorum. Dün tum malzemeleri aldim : ) sadece yapmasi kaldi. Neyse gunlugum iste hayatimda gelisenler bunlar simdilik veda etmeliyim sana az kaldi az 2 hafta sonra semester biticek sIk disini. MCx Aplikim..

AlpikE 14 May 2009 13:07

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
may 14, 2009 Persembe / 7:58


Aplik Selam bebeim. Beni çok beklemedin umarim :( ama geldim bak artik buradayim zorlu günler geride kaldi simdi yaz zamani ver tatil zamani. Hos bilmiyorum ne zaman ne olucagini fakat mumkun oldugu kadari ile burada kalicagim. Aplik ben yine bi yanlis yaptim :( çok basit sandigim bir sey halbuki altindan kalkamiyacagim kadar buyukmus. Simdi ne yapmaliyim bilemiyorum. Acaba tum zirhlarimi bürünmeli ve yola devam mi etmeliyim; yoksa bu bana göre degil diye vaz mi geçmeliyim. Mücadeleyi birakmak istemiyorum fakat bazen yorucu oluyor. Ama ne pahasina olursa olsun birakmayısacagim taa ki galip gelene kadar.

Kap kara bulutlar war disarida cok bunaltici bi gun. Tek yapmak istedigim yatagimda uzanmak sessiz ve sakince. Komik ama su anda Fransizca bi parca dinliyorum tabii ki ne dediklerini anlamiyorum fakat iyidir herhalde :) Romantik ve soft bi melodisi oldugu için hayallere dalmama neden oluyor. Aplik simdilik bu kadar dicem sana içimden hic bi sey yapmak geçmiyor.

AlpikE 16 May 2009 23:55

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
May 16, 2009 / 18:40 Cumartesi

Merhaba Günlügüm özledin mi beni bakiyim :) evet evet bende seni özledim. çok mutluyum nihayetinde hersey rayIna oturdu; projelerim ve portfolia'm da bitti geriye kalan 2 sinavim. Bugün sabah erkenden ise gittim saat 4 surlarinda eve geldim. Daha sonra sinavima çalistim ve de bunalinca mola almak icin kendimi foruma attim. Iyki de gelmisim demi : ) Alpikcim dün biletleri de ayarlarim; yani aboneyim abone biletlerim cebimde misali simdi geriye kalan zamanin ve saatin hizla ilerlemesi. Alpikcim yine görüsürüz ben simdilik cikiyim gelirim yine belki yarin belki ötesi gün kim bilir. Öpüyorum kocaman :)

AlpikE 17 May 2009 16:20

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
may 17 , 2009 / 11:01 Pazar

Selam bebisim Aplik. Sabah uyandigimda muthis bir migrane ve nefes daralmasi hafif hafif geçti su anda gayet iyiyim. Dün baya geç yattim ne biliyim bi türlü uyku tutmadi. Kafam karmakarisik son 2 gündür; bedenim bir yerde bulunuyor ama aklim fikrim bam baska yerlerde. Sabaha karsi saat 3 surlarinda uyuya kaldim herhalde en azindan ben öyle hatirliyorum. Hiç bi sey önceki zevki vermiyor bana. Ben mi çok bunaltiyorum yoksa etrafimdaki insanlarmi bunaltici anlam veremiyorum. Son 1 aydir hayatima giren bir çok kisi oldu; yok öyle deil mannak :) dostça diyorum hemen yanlis anlama sende bi çogu yalan oldu. Gerçi bu benden kaynaklaniyor saglam adimlar atmayi ve yapmam gerektigi halde bir anda hayatima sokmam kendilerinin hak ettiginden cok degeri vermis olmama neden oluyor.

Elçin'in sinavi var bu aralar vede erken cikiyor onsuz kanalin hiç bi tadi olmuyor. Ya da ben tat alamiyorum neyseki simdilik Lord var aksamlari onla yada Reiss ile takiliyoruz : ) Reiss asker olucak günleri sayili onu da kaybedicez. Napalim kalan saglar bizle olsun ins (:

Neyse Günlügüm benim yazicaklarim ve dusunduklerim yaz yaz bitmez; ise gidecegim artik çiksam iyi olur. Seni seviyorum dert ortagim benim biricik sevdigim söyle senden baska kimim var benim : ) ummahhhhhhhhh

AlpikE 23 May 2009 13:26

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
May 23 , 2009 Cumartesi 7:53


Günaydinlar Aplikcim. Bugun yeniden dogdum. Günlerdir içinde bulundugum karmasiklik ve kovalamaca nihayet sona erdi. Aslinda cevap çok basitmis. Bu kadar basit olmasina ragmen psikolojimi bu derecede nasil sarsti ve nasil benim akLima gelmedi bu çözüm bilemiyorum. Belkide hazir degildim; artik herneyse ben yine eski benim. Asil su andan itibaren basliyor benim için mücadele. Herseyi tam ve full force kuvvet ile iticegim : ) Beni kimse durduramaz artik.

Yaklasik 3 buçuk saat uyumama ragmen çok dincim hatta son 2 aydir bu kadar dinç oldugumu hatirlamiyorum. Cap canliyim sükürler olsun.

Aplikcim sana yeni arkadaslar bulucagim biliyorum yalnizlik çekiyorsun su anda forumda pek kisi kalmadi, sabahlari geliyorum bi bakiyorum Bir ben bir sen bir de CeSeT niCkli ark var; Elçin arada ugruyor ama muhim deil onun nerde yasadigini biliyorum yuvasinda ziyaret ediyoruz onu :)

Aplikcim Simdilik bu kadar yeter sanirim; sadece iyi oldugumu bil yeter.

AlpikE 25 May 2009 15:15

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
May 25 , 2009 / 9:55 Pazartesi

Günaydin Alpik. Sabahin erken vakti olmasina ragmen hatta ve hatta yarim saat önce uyanmis olmama ragmen simdilik hersey güzel. Hava aydin; insanlar hala uyuduklari ve henüz ortalikda görünmedikleri için harika bir sessizlik çöktü etrafa. Yok yok sikayetci degilim aksine harikayim bu durumdan :)

Bu gün burada bayram; saçma bisey ama bu insanlar piknik yapmak ve barbequ için bahane ariyorlar. Yahu sadece sehitlerin bayrami tmm kutlarsin onlari anarsin ama buranin insanlari sanki iyki dogdun der gibi barbequ yapip tikiniyorlar evet bencede enteresan :) Herneyse bugun evdeyim anliyacagin bi yere gitmek istemiyorum forumda takilirim büyük bir muhtemenen. Simdilik yeter bu kadar sanirim haa bu arada unutmadan tsk borcum var bi arkadasa. Sana yazmayi az kalsin unutucaktim o hatirlatti; foruma yazmamissin bugun dedi tsklerimi sunuyorum buradan :) Hadi gorusmek uzere hoscakal aplik'm.

AlpikE 27 May 2009 05:27

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
May 27, 2009 / 12:23 çarsamba

Uyuyamiyorum; gözlerim henüz kapanmaya hazir degiller çünkü onu bekliyor. Onu görmeden uyuyamazlar. Hadi gel de uyuyayim artik. Nerden bileceksin ki bekledigimi aklinin ucundan bile geçmiyecegini biliyorum. Ama böylesi iyi..

AlpikE 12 June 2009 05:11

Cvp: AlpikE'nin Günlügü ( Aplik )
 
Haziran 11, 2009 / Per$embe 23:47

Uzun bir süreden sonra yine buradayim. Biliyorum çok ara verdim ama inanki aklimdaydin; yazmama sebebim sürekli kendimi mesguliyetin içinde bulmam idi.
Nerden basliyacagimi bilmiyorum yazilarima. O kadar çok sey söylemek istiyorum, o kadar çok sey yazmak istiyorum ki ama yapamiyorum. Dur bakiyim bi yerlerden basliyim belki cesaretlenirim. Kim bilir..

I$yerinde hayli sorun vardi son 3 haftadir, bunun stresini bi turlu atamamistim uzerimden. Bir ara herseyi oluruna biraktim; biraktim ki daha da mahfoldu hersey. Batti batti ve tam son asamasindaydi ki kendimde tekrar mucadele etmek icin hirsi gordum. Zirhima büründüm ve tum canim ile en iyi ve zeki kararlari vererek isime dört elle sarildim. Cünkü ben gucendikce ben pes etmeye calistikca yerime bir baskasi gecicekti ama artik olamaz, cunku ben yine tüm silahlarim ile donandim.

Arkadas cevreme gelince alpik inanki anlamiyorum. Bazen diyorum tum camasirlari seriyim icimi döküyüm bazense I Ihh diyorum sessizlik en iyisi. Bu günlerde bende bi degisiklik var sanirim; ya bende var yada etrafimdaki her insanoglunda. Anliyamadim gitti. Elçin ile arkadasligimiz süphesiz ve sorunsuz ilerliyor, ama onada 2 gündür kirginim; neden mi hea soyluyum. Hanfendiyi ariyoruz her defasinda bir sebebden dolayi yanit vermiyor yada mesgule aliyor telefonu bu olay 12345 deil 6 7 kez yasandigi icin biraz triplere bindim. Hakli yada haksiz olabilirim ama herne olursa olsun birbirimizin gonlunu aliriz. Nixie'ye gelirse son 2 haftadir gorusemiyorduk zaten kendisi ile ve de 3 gun once gorustugumuzde bahsettigimiz konu dallanip budaklanip bir sekilde aramizi açti; ne diyiyim herseyin hayirlisi kendisi ile irtibata gecip gururumu cigneyip gidip konusucam :)
Songül'e gelince arkadasligimiz uzun zaman önce kopmustu kucucuk patlaklar onarilmaz olaylara ve kirginliklara yol açti ve de aciyor. Halbuki biz üç silahsör idik ama hayat bu hayatimiza insanlar girip cikiyor ve de bir sekilde gunun birinde gidiyor; bunu da boyle kabullendik.. ülkem'e gelince ah o kiza ben ne diyim simdi; bir insanoglunun ona kizgin yada kizmis olmasini asla dusunemiyorum. O çiti piti sesi o kadar ho$ki hic bi seye degisilmez onun ile konusmak sohbet etmek. Deep_Love'e gelince istanbul bizi bekliyor diyorum öpuyorum onu burdan :)
Jenny bu aralar pek yok onsuz radyo cekilmiyor da ne biliyim farkli bi atmosfer yaratiyordu, umarim en yakin surede gorusuruz onunla da. Catlakcocuk ise ortaliklarda yok her ne kadar asabi de olsa ozlenmiyor diyemiyecegim. KokteyL sekeri forum sekeri oldu cikti basimiza :) çitlenbik sey burada gormekden hosnut oluyorum iyki var. Rüzgar bi ara gitti ve yine geldi ve yine gidebilirmis, eh ne diyelim saglik olsun biz burda olucagiz ins gelince bekliyor da olacagiz. Berdush ah deli berdush ah :) bu forumun katilimci ve sevilimci insanlarindan birisi kendisini biraz daha yakindan tanimama firsatim oldu ve de pisman degilim onu tanidigimdan ötürü. The' ona gelince onunla da iyi bir arkadaslik kurduk umarim ilelebet surucektir, eski sorunlari bir koseye attik; haftaya finalleri varmis kendisi icin dua edicegim. CeSeT'e gelince hala forumu gelistirmek icin en iyileri icin ugras icinde, eRKut ise server ve oylamalar ile mesgul. LanetLi ile de tanistim o da deli dolu bisey biraz catlak ama benden sayilir idare edicegim onu :) Al iste Alpik bunlar benim son 1 aydir yaptigim gordugum tanistigim gozlemledigim seylerin kucuk bi kissasi.

8 günüm kaldi buyuk yolculuk icin.. Sevinc ve endise ile beklemekteyim. Hala inanilmaz geliyor bana. Sanki olmucakmis gibi sanki sadece düslüyormusum gibime geliyor. Bu tatil bana cok iyi gelicek hemde cok..
Tatil donusu ise agustosda baslicak derslerim icin hazirlik yaparim bu da bole devam eder alpikcim. Daha bir cok sey yazmak isterim ama hem uykum geldi hemde cok uzun surdu bu deilmi :) Eee ben ole yaparim iste; yazmam yazmam bi yazdim mi kafani sisiririm. Alpikcim kendine iyi bak gorusuruz farkindamisin alpik kendi kendine konustugunun :) evet bana iyi geceler kendime iyi bakicagim hoscakalicagim.


Saat: 17:32

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2