Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Hobiler (https://seversintabi.com/hobiler/)
-   -   Duvar Panorsu Kurbağa Yapımı (https://seversintabi.com/hobiler/79357-duvar-panorsu-kurbaga-yapimi.html)

Syst3m 22 September 2009 15:31

Duvar Panorsu Kurbağa Yapımı
 
Şekilde görülen oval kısmı yeşil çuhadan kesilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tam ortasındaki çizgiden başka bir çuha tekrar kesilerek çizginin üzerinden cep şeklinde yapıştırılır. Cep şeklinde yapıştırılan ikinci parçaya siyah bir şerit yapıştırılır ve ağzı olur. Beyaz çuhadan istenilen büyüklükte gözleri ve asılacak ipi yapıştırılır. Baş kısmı bitmiştir.
Vücud kısmı şekilde görüldüğü gibi turuncu çuhadan kesilir. Rekli çuhalarla üstü süslenir. Papyonu (pembe)[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yakası (gri) takılır. Sarı çuhadan elleri ve ayakları kesilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarı sim iplikle şekildeki gibi monte edilir. Çift kat yapılırsa kurbağımız iki taraflı da kullanılabilir. Eğer çalışma ufak ebatta yapılırsa mobil olarak da kullanılır.

Araç ve Gereçler :
1- Çuha veya fon kağıdı (yeşil.)
2- Sarı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] turuncu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] beyaz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] pembe çuha veya fon kağıdı.
3- Makas[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] uhu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sim şerit.



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 02:58

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2