Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   İslam Dünyası (https://seversintabi.com/islam-dunyasi/)
-   -   A'raf Suresi'nin Esrarı (https://seversintabi.com/islam-dunyasi/60765-araf-suresinin-esrari.html)

Zeynep 26 June 2009 11:04

A'raf Suresi'nin Esrarı
 
FELÇ HASTALIĞINDAN KURTULMAK İÇİN

Bir kimse yatağına yatmadan önçe a'raf sure-i şerifesinin bazı ayet-i kerimelerini okursa Allah teala o kimseyi her türlü kötülükten ve şeytanın desiselerinden korur ayrıca bu ayet-i kerimeleri okumaya devam etmek her hususta kuvvetli kalmak ve felç hastalığından kurtulmak için çok faydalıdır.

ÇOK UYUMAKTAN ŞİKAYET EDENLER İÇİN:

Kimki "İnne rabbekümullahüllezi..." ile başlayan ayet-i kerimeden "Ve la tüfsidu fil erdı..." ile başlayan ayet-i kerimede dahil olmak üzere okur ve bu okuyuşu ile uykusunun azalmasına niyet ederse uyku ihtiyacından kurtularak beklediğine ulaşır.

MESKENLERİ KÖTÜLÜKTEN KORUMAK:

Bir kimse yukarıda tarif edilen ayet-i kerimeleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hırz ayetleri ve tevbe sure-i şerifesinin sonunda bulunan ve "E ve la yeravne ennehüm" diye başlayan ve sure sonuna kadar devam eden 4 ayetin sonuna kadar beraberce her hangi bir eve[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] daireye[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bağa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bahceye[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] okursa Allahü teala o yeri her türlü fenalığa karşı koruyacağı gibi o yerde bulunan şeyler için de her hususta kafi gelir.


Saat: 20:53

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2