Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Kadın Haberleri (https://seversintabi.com/kadin-haberleri/)
-   -   Şenlendirici çark etti (https://seversintabi.com/kadin-haberleri/64996-senlendirici-cark-etti.html)

Zeynep 20 July 2009 10:22

Şenlendirici çark etti
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]







Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, boşanmak üzere olduğu eşi Nazire Şenlendirici’nin yerini kimsenin dolduramayacağını belirtti.

''Boşanmak üzere mahkemeye başvurmamdan bu yana yaklaşık 2,5 sene geçti. 29 Eylül’de yine davamız var, inşallah bu kez sonuçlanır. Ama şunu da söyleyeyim, yaşananlara rağmen Nazire Hanım benim için çok değerli. Onun yerini kimse dolduramaz. Sonuçta yaşanmışlık, 16 yıllık bir beraberlik var. Kolay değil... Nazire ne yapsa yeridir, hatta yaptıkları az bile! Deniz’e yaptığı şeylere hak vermiyorum ama bana yaptıklarında kendince haklı...

Deniz (Seki) ile Nazire’nin (şenlendirici) birlikte stüdyoya geldikleri doğru. Böyle bir durum oldu. Onları karşımda görünce koşarak uzaklaşmak istedim. Ama gidemedim. Benim için enteresan bir durumdu. Kısa bir görüşme oldu. Trajikomik aslında ama o da bir medeniyet. İnsanlar bir araya gelip konuşabiliyorsa, saygı duymak lazım. Gerçi heyecan ve korku yüzünden konuştuklarımızın tek kelimesini bile hatırlamıyorum.

Romanlar’da boşanmak çok zordur. Tabii boşananlar da var. Sonuç olarak ben bu konuda netim, ama kanunlar boşanmama engel. Karşı tarafın istememesinden dolayı mahkeme uzuyor. 2,5 sene dolmak üzere... inşallah bu kez sonuçlanır, bekliyoruz.

- Son üç mahkemede de son ana kadar biteceğini zannettim, bitmedi. Fakat 29’undakinde yüzde 100 bitecek diye düşünüyorum. Bu kadar uzaması kariyerimi, müzikalitemi de olumsuz etkiliyor. Ben hâlâ evli bir adamım sonuçta. ''


Saat: 09:47

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2