Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   KADINCA (https://seversintabi.com/kadinca/)
-   -   Erkekleri anlama kilavuzu (https://seversintabi.com/kadinca/15635-erkekleri-anlama-kilavuzu.html)

ceyLin 9 December 2008 11:38

Erkekleri anlama kilavuzu
 
Hanimlar; "Neden beni dinlemiyor?" ya da "Kilo mu aldim dedigim zaman niye saskin saskin yuzume bakiyor?" sorularinizin cevabi bu yazida! Satir satir okuyun.

Sevdikleri seyler

* Baslari ***istiginda ve yardima ihtiyaclari oldugunda, sizin sefkatli kollarinizi neredeyse en ise yarar cozumlere tercih ederler.

* Kucuk ve simarik bir cocuk gibi konusarak, kendinizi hasta hissettiginizi ve atesinizin oldugunu soylemeniz onun cok hosuna gider.

* Eski iliskilerinden nadir de olsa bahsettiklerinde, yuzunuzde beliren merak ve kusku dolu ifadeleri gormekten cok keyif alirlar.

* Sevdikleri kadindan bir bebek sahibi olmak, onlari muthis mutlu eder.

Sinir olduklari

* Ust uste, carpik ya da sivri disler. Erkekler inci gibi dislere ve mukemmel bir guluse sahip kadinlarin hayalini kurarlar. Sizin de bu konuda probleminiz varsa, bir ortodontiste gitmenizde yarar var.

* Kuaforden cikmis fonlu saclar. Yataktan yeni kalkmis bir sac goruntusu, her erkege tahmininizden cok daha fazla seksi ve cekici gelir.

* Akmis gibi gozuken siyah goz makyaji. Karsilarinda rock yildizlari gibi makyaj yapan bir kadini gormeye dayanamazlar.

* Kucuk gogusler onlari her zaman hayal kirikligina ugratir.

Hayret ettikleri

* En detayli dusunulmus planlari bile mahveden o meshur kadin icguduleri, erkekleri cok sasirtir.

* Kadinlarin onlara cok gereksiz olan kuskulari ve paranoyakca davranislari karsisinda, erkekler nasil hareket etmeleri gerektigini bir turlu bilemezler.

* Bir yolculuga cikmadan onceki bitmek bilmeyen bavul hazirliklari.

* Erkekler kadinlarin en ufak bir seyi abarttiklari ve pire icin yorgan yaktiklari konusunda hemfikirdirler. Bu gereksiz alinganliklara bir anlam veremezler.

* Yillar once siradan bir konusma sirasinda erkeklere soylenmis bir sozun unutulmayip, yillar sonra tekrar acilmasi onlari hayretler icinde birakir.

* Kadinlarin yuzlerindeki kiri***liklari ve aldiklari birkac kiloyu buyuk sorun haline getirmelerini anlamakta zorlanirlar.

* Bir turlu bitmek bilmeyen uzun telefon konusmalari! Bunu her ne kadar gereksiz gorseler de kendilerinin de ayni seyi yaptiklarinin farkinda degildirler.

* Erkekler, kadinlarin ayna karsisinda cok fazla zaman harcadiklarini, bir tutam sacin havada olmasinin ne gibi bir onemi olacagini dusunurler.


Saat: 01:02

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2