Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   KADINCA (https://seversintabi.com/kadinca/)
-   -   Kadınlar,hangi ruh halinde hangi renk ruju tercih ediyor..? (https://seversintabi.com/kadinca/29258-kadinlar-hangi-ruh-halinde-hangi-renk-ruju-tercih-ediyor.html)

ceyLin 13 January 2009 10:41

Kadınlar,hangi ruh halinde hangi renk ruju tercih ediyor..?
 
Ruj renginden ruh hali analizi

Manken Tülin Şahin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Para dergisine kadınların hangi ruh halinde hangi renk ruju tercih ettiğini yazdı..

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
* Kahverengi: Bu rengi kullanan kadınlar daha sakin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] doğal[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] içe kapanık ve bir o kadar da sıcak günündedir. Çünkü kahverengi sıcak bir renktir; akla çikolata ve pasta getirir.

* Kırmızı: Kendinizi bugün daha çok seviyor ve beğeniyorsunuz. Dikkatleri üzerinize toplamaya hazırsınız.

* Pembe: Bugün daha çocuksu ve masumsunuz. Zira pembe[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] küçük kızların vazgeçilmez rengidir; Barbie bebek gibi...

* Mor: Bu rengi tercih edenler gizemli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] asil ve mesafelidir. Mor da kırmızı gibi güçlü renkler arasındadır. Ama soğuk renklere aittir. Bize mesafesini soğukluğunu hissettirecektir.

* Ten rengi: Yüz hatlarınızı makyajla değiştirmek istemediğiniz bir gündesiniz. Bu yüzden makyajda en temel renklerden biri olan rengini tercih ettiniz.

* Kiremit: Kadınların rujda çok tercih ettiği bu renk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sıcak ve klasik bir ruh haline sahip olduğunuzu anlatacaktır.


Saat: 04:38

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2