Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   KADINCA (https://seversintabi.com/kadinca/)
-   -   Kadınların 30'lu yaşların başlarındaki Tehlike Durumları (https://seversintabi.com/kadinca/29260-kadinlarin-30lu-yaslarin-baslarindaki-tehlike-durumlari.html)

ceyLin 13 January 2009 10:45

Kadınların 30'lu yaşların başlarındaki Tehlike Durumları
 
Kadınların 30'lu yaşların başlarındaki Tehlike Durumları

Kadınların 30'lu yaşların başlarında içgüdüsel olarak daha çok aldattığı ortaya çıktı.

KADINALR 30'LARDA SADAKATSİZ OLUYOR
ABD Illinois’te bulunan Bradley Üniversitesi öğretim üyesi Dr. David Schmitt tarafından dünyada 48 ülkedeki kadınların cinsel alışkanlıklarıyla ilgili bir araştırma yapıldı. Dr. Schmitt[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] erkeklerin rasgele cinsel ilişkide bulundukları “sosyo¤¤¤¤üel” döneme en fazla 20’li yaşların sonunda ulaştığını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kadınların ise partnerlerine en az sadık olma yaşlarının 30’lu yaşların başları olduğunu kaydetti. Dr. Schmitt[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu yaşların kadınların doğurganlıklarının azalmaya yüz tuttuğu ilk yaşlar olduğuna dikkat çekti.
SEBEP 'ÜREME ŞANSINI' ARTTIRMAK
İngiliz Telegraph gazetesine konuşan Dr. Schmitt[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] “Tam da bu dönemde gebe kalma olasılığı büyük oranda azalmaya[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] genetik bir sorunu olan çocuk doğurma ihtimali ise artmaya başlıyor. O yüzden sağlıklı çocuk doğurma güdüsü artıyor” dedi. Araştırma ayrıca Çin ve Japonya gibi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] erkek nüfusun kadın nüfusundan bir hayli fazla olduğu ülkelerde erkeklerin gündelik ¤¤¤¤e daha az ilgi duyduğunu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ABD’nin kentsel bölgeleri gibi kadın nüfusunun daha fazla olduğu yerlerde kısa süreli ilişki oranının daha yüksek olduğunu ortaya koydu.


Saat: 03:26

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2