Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   KADINCA (https://seversintabi.com/kadinca/)
-   -   Yazın sık yapılan hatalar (https://seversintabi.com/kadinca/29266-yazin-sik-yapilan-hatalar.html)

ceyLin 13 January 2009 10:49

Yazın sık yapılan hatalar
 
Yazın sık yapılan hatalar

Kendinize has bir stiliniz var[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şıksınız ve her zaman eli yüzü düzgün görünüyorsunuz ama kabul edin; sizin de hata yaptığınız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] her zamanki hoş görünümünüze gölge düşürdüğünüz anlar oluyor. Özellikle de yaz aylarında; çünkü yazın şık ve güzel görünmek aslında daha basit ve bu da yapılmaması gereken moda hatalarını yapmayı kolaylaştırıyor. Bu nedenle yazın en sık yapılan hataları ve bunları düzeltmenin yollarını anlatalım dedik.

Hata #1: Biraz önce deodorant sürdüğünüzü unutup üzerine koyu renk bir üst giymeniz ve deodorantın bluzunuza iz yapması.
Çözümü: Şu an ülkemizde satılmıyor ama Gal-Pal deodorant lekelerine karşı birebir. Bu sünger şeklindeki ürün[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hemen hemen tüm kumaş türlerinde işe yarıyor ve deodorant lekelerini temizliyor. Üretici firma[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] problemli tek kumaşın ipek olduğunu söylüyor. Ülkemizde satılmaması[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Gal Pal'i satın alamayacağınız anlamına gelmiyor. Web sitesine girerek belirtilen sitelerden online olarak satın alabilirsiniz.
Gal Pal'iniz yoksa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] o zaman ilkel yöntemlere dönmenizi önereceğiz. Bluzunuzda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] deodorantın bulaştığı yerleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bluzun temiz olan bir ucuna sürterseniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] -aynı materyali birbirine sürttüğünüz için- beyaz lekenin çoğunu çıkartabilirsiniz.

Bir dahaki sefere şunu deneyin: Bluzu giymek için başınızdan geçirirken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kenarından kaldırırsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] deodorant kalıntısı bluzun sadece iç kısmına bulaşır.


Hata #2: En rahat ayakkabılarınızı çorapsız olarak bir hafta giydiniz. Cuma geldiğinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yürüken ayaklarınızdan gelen koku sizi bile rahatsız edecek haldeydi.
Çözümü: Bu sorunu çözmenin en iyi yolu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aynı ayakkabıyı iki gün üst üste giymekten kaçınmaktır. Ayaklarınıza sayısız miktarda ter bezi bulunur ve bunlar kokuya sebep olan bakteri üremesine sebep olabilirler. Her gün aynı ayakkabıyı giymezseniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ayakkabıdaki kokunun birikmesini ve oluşmasını engelleyebilirsiniz. Ayrıca ayaklarınızın terlemesini kesmek için ayaklarınıza antiperspirant da sürebilirsiniz.


Hata #3: Beyaz bluz ve tişörtlerinizin koltuk altlarında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] terlemekten kaynaklanan sarı ter halkaları oluştu.
Çözümü: Bir kere beyaz giyecekseniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şunu asla unutmayın. Beyazlarınızı iki sezondan daha uzun giyebileceğiniz gibi bir beklentiye kapılmayın. Bunun nedeni[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ne kadar dikkat ederseniz edin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ter izlerine karşı koyamamalarıdır. Bluzlarınızın koltuk altlarında sarı halkalar oluştuysa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çamaşır suyu kullanmayı deneyin ama kısa zamanda bunları atıp yenilerini almaya da hazırlıklı olun. Koltuk altı tüylerinde ağda ya da tıraş olma yoluyla kurtulmanız da bu bölgedeki bakterinin azalmasına yardımcı olacaktır. Bu da lekelerin azalmasını sağlar. Günlük olarak antiperspirant bir deodorant kullanmayı ve her giydikten sonra beyazları yumuşak bir deterjanla yıkamayı ihmal etmeyin.


Hata #4: Bu sezon çok moda olan incecik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] geniş eteğinizi çok seviyorsunuz ama ışığın bol olduğu yerde iş arkadaşlarınıza ve sokaktakilere güzel bir manzara yarattığınızı fark ediyorsunuz.
Çözümü: Bir zamanlar iç etekler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kombinezonlar çok moda olsa da günümüzde unutulmuş durumdalar. Oysa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hele de ince kumaşlarla kesinlikle kullanılmalılar; çünkü güneş ve ince kumaşlar bir araya geldiklerine bakanların gözlerine müthiş ziyafetler yaratıyorlar. Eteğinizin altına ince bir astar diktirebilir ya da iç çamaşırlarda satılan iç eteklerden alabilirsiniz ama aldiginiz etegin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] disa giydiginizden en az 1.25 cm daha kisa olmasina özen gösterin.


Hata #5: Üzerinize oturan dar bir üst giydiniz ama göğüsleriniz sütyenden taşıyor ve bu da nahoş bir görüntüye sebep oluyor.
Çözümü: Bu durumda birkaç seçeneğiniz var. İlki ve en etkilisi şınav çekmeye başlamak! Bu egzersizler ölüm gibi belki ama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sütyen askısının altına denk gelen kasları güçlendirdiğinden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] göğsünüzün taşmasını azaltır. Diğer bir çözüm de şu: Sütyeninizi takarken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir kopça gevşetin ve desteği arttırmak için de sütyen askılarını sıkılaştırın. Son olarak da elastiğin esnek tişört materyali ile örtüldüğü yumuşak bir tişört sütyeni de giyebilirsiniz.


Saat: 01:00

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2