Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   KADINCA (https://seversintabi.com/kadinca/)
-   -   Lazer epilasyon ile ilgili sık sorulan sorular (https://seversintabi.com/kadinca/29280-lazer-epilasyon-ile-ilgili-sik-sorulan-sorular.html)

ceyLin 13 January 2009 10:59

Lazer epilasyon ile ilgili sık sorulan sorular
 
Tıpta 40 yılı aşkın bir süredir kullanılan lazer bugün[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] göz ameliyatlarından diş dolgusuna kadar çeşitli alanlarda kullanılmakta. Doğru vakalarda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] doğru dozajla kullanılan lazer son derece güvenli.

Lazer nasıl epilasyon yapar?
Milisaniyelik atışlarla cilde uygulanan lazer ışığı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] seçici olarak kıl kökünde yoğunlaşıp 1 saniye süreyle büyük bir ısı oluşturur. Çevre dokuya hiçbir zarar vermeden sadece kökün kendisini[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] besleyici damarlarını ve yeniden çıkmak üzere bekleyen[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] üreme özelliğine sahip çekirdek hücrelerini tahrip eder. Böylece[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] birbirini izleyen birkaç seans sonunda uygulama bölgesi tüylerden arındırılmış olur.

Lazerin geleneksel yöntemlere üstünlüğü nedir?
Öncelikle[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] etkisi (sonucu) açısından[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başka bir yöntemle kıyaslanamayacak kadar güçlü olduğu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tüm dünyada milyonlara varan sayıda uygulama ile kanıtlanmıştır. Acısızdır. Uygulama sırasında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] en hassas kişilerce bile ancak küçük bir fiske vuruşu gibi algılanabilir. Çok kısa sürede[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] büyük alanlarda çalışma yapılabilir. Örneğin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dudak üstü 2-3 dakika[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] her iki koltuk altı 10-15 dakikada temizlenir. Hiçbir özel bakım gerektirmez. Önce veya sonra banyo[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] makyaj[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] parfüm vs. uygulanabilir.

Birden fazla seansın mantığı nedir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kaç seans gereklidir?
Vücudumuzdaki kılların[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] doğum[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gelişme ve ölüm gibi yaşam evreleri vardır ve tümü farklı evrelerde bulunur. Kılın lazere en duyarlı olduğu evreyi bulabilmek için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] lazer uygulamasının belli aralıklarla tekrarlanması gereklidir. Seans sayısı kişiye ve aynı kişide çeşitli bölgelere özel olmakla birlikte ortalama 5-6 seans sorunu kökünden çözümlemeye yeterli olur.

Seans aralıkları nasıl olmalıdır?
Seans araları yüz bölgesinde 4 hafta[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] vücut bölgelerinde 8-16 haftaya kadar uzayabilir. Prensip olarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hastanın ihtiyaç duyduğu aralarla yinelenir ve bu aralar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tedavi ilerledikçe uzar. Örneğin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] koltuk altında üç seans ikişer ay arayla epilasyon yapılmış bir hasta[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bundan sonraki 4-5 ay uygulama gereksinimi duymayabilir.

Yaz aylarında lazer epilasyon uygulaması yapılabilir mi?
Evet[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] uygun güneş koruyucuları kullanıldığı sürece[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yazın lazer epilasyon uygulamasının hiçbir sakıncası yoktur.


Saat: 08:17

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2