Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   KADINCA (https://seversintabi.com/kadinca/)
-   -   Sizi Güzelleştiren, Onu Deli Eden şeyler (https://seversintabi.com/kadinca/29315-sizi-guzellestiren-onu-deli-eden-seyler.html)

ceyLin 13 January 2009 12:29

Sizi Güzelleştiren, Onu Deli Eden şeyler
 
--şikayet: Dudak parlatıcısı o kadar yapış yapış ki kim o dudakları öpmek ister?
--Tavsiye: Dudak parlatıcınızı hem parlaklık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hem de renk vermek için birkaç kat kullanıyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu alışkanlığınızdan vazgeçin. Alta renk vermesi için bir kat ruj[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] üstünede parlaklık vermesi için çok az parlatıcı sürmenizi öneriyoruz. Dudak parlatıcısının bir iki damladan fazla kullanılmaması gerektiğinide özellikler belirtiyoruz.
--şikayet: Saçları saç spreyinden bazen öylesine taşlaşmış oluyor ki parmaklarımı arasından geçiremiyorum.
--Tavsiye: Saçlarınızın formunu korumak için illa da dondurucu saç spreyine ihtiyacınız yok. Kuaförler saç spreyi ve jöleyi başınızdan aşağı boşaltmak yerine[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] önce az bir miktar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] daha sonra yetmezse takviye yapmanızı öneriyor. Ayrıca saç spreyini en az 15 cm den püskürtmek saçınıza eşit bir dağılım kazandıracaktır. Son olarak ta saçınızla işiniz bittikten sonra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] parmaklarınız saçınızın arasından geçirerek karışıklıkları açın..
--şikayet: Parfümü o kadar çok sıkıyor ki. ¤¤¤¤i olmaktan çok boğucu oluyor.
--Tavsiye:Erkeğinizin koku alma duyusuna saldıracağınıza dirsek içleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kulak arkası[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] boynunuzun arkası göğüslerinizin arası gibi kritik noktalara süreceğiniz birkaç damla parfüm onun baştan çıkmasına yetecektir. Parfüm bulutu içinde olmanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] onu baştan çıkarmaktan çok boğulmasına neden olacaktır. itici olmamak için kokunuzun yarım metre öteden duyulmasına izin vermeyin. Parfümü 4 Saatten az aralıkla tazelemeyin. Sizin kokunuzu duymamanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başkalarının da duymadığı anl***** gelmez.
--şikayet: Saçlarını düzleştirmeye çalışması Saatler sürüyor. sıkıntıdan patlıyorum.!
--Tavsiye: Aşkınızla daha fazla. Saç kurutma makinesıyla daha az zaman geçirmeniz içim radikal bir çözüm önerisi: Bırakın saçlarınız kıvırcık kalsın! Düz saçtan vazgeçemiyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] zamandan kazanmak için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saçlarınızı önce havluyla iyice kurulayıp sonra kendi kendine kurumaya bırakabilir bu arada da makyajınızı yapabilirsiniz. Makyajınız bitince[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] zaten kendi kendine hafif ıslak olan saçlarınızdan iri tutamlar alarak az jöleyle harika saçlara kavuşabilirsiniz.
--şikayet; Parlak makyajı sarıldığımızda her yerime bulaşıyor.!
--Tavsiye: Parlak ve ışıl ışıl makyaj son zamanlarda oldukça moda ve gözede hoş geliyor ama simleri fazla kaçırmamak ve sadece sizde kalmaları kaydıyla. Erkekler oralarının buralarının parlamasından nefret ederler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hele bu yüzden bir de erkek arkadaşlarının Alay konusu olursa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu sizinle yapacağı bir kavga nedenidir. Simlerinizin bulaşmaması için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ışıltı veren pudranızı yüzünüze sürerken bir parça nemlendirici ile kullanmanız yeterli olacak.
--şikayet; Yatağa makyajla girdiğinde yastıklar berbat oluyor.
--Tavsiye: öncelikle şunu aklınızdan çıkarmayın: Yatağa makyajla girmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yastıklardan çok cildinizi berbat ediyor. Cildiniz uyurken daha emici bir hal alıyor. Bu nedene fondoteninizi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gerekli vitamin ve minerallerden oluşan nemlendirici ile değiştirmeniz yeterli. Eğer makyajsız görünmek istemiyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sadece belirli yerlere kapatıcı kullanabilisiniz. Dudaklara hafif bir ruj[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] biraz rimel hem kendinizi iyi hissettirir hem de yastıklar temiz kalır.
--şikayet: O kadar çok vücut kremi sürüyor ki[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] vücudu yapış yapış oluyor!
--Tavsiye: Beklide gerçekten çok fazla krem kullanıyorsunuz. Ama uzmanlar diyor ki Bu tamamen o kozmetik ürününün suçu.. Yağ bazlı nemlendiriciler cildinizde bir yağ tabakası bırakırken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Su bazlı nemlendiriciler daha hafiftir ve daha kolay emilir


Saat: 11:04

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2