Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Kariyer - Başarı (https://seversintabi.com/kariyer-basari/)
-   -   başarmak için harekete geçin (https://seversintabi.com/kariyer-basari/76277-basarmak-icin-harekete-gecin.html)

Syst3m 12 September 2009 02:31

başarmak için harekete geçin
 
Bir işadamı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] diğer insanlarla iş yapabilmeyi ister.

Eşler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] birbirinden sevgi ve ilgi ister.

Anne baba[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] itaat bekler.Çocuk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] güven ve sevgi ister.Satıcı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] alacaklının sipariş formunda gerekli yerleri imzalamasını ister.Patronlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sadakat[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] üretim ve işbirliği ister. Çalışan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] emeğinin karşılığının verilmesini bekler.

Her insan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başarı ve mutluluk ister.
NEDEN İSTEDİĞİNİZ ŞEYİN PEŞİNDEN GİTMEYESİNİZ?

Engeller[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gözünüzü hedeften ayırdığınız zaman ortaya çıkan korkunç şeylerdir."
Henry FORD

PEKİ BEN YAPABİLİR MİYİM? Zorluklarla karşılaştığında başını kuma gömmekten vazgeç![Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Senin başının kumun içinde olduğu dönemde de Dünya dönüyor.Önemli olan senin hayata ne kadar önem verdiğin ve neyi yaşamak istediğin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].

Hayatınızın en değerli günü doğduğunuz gün ile neden doğduğunuzu öğrendiğiniz gündür[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



Arka bahçede dolaşan küçük oğlan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Dünyanın en iyi beyzbol oyuncusuyum"diye övünüyordu.Sopasını omuzuna kaldırdı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] topu havaya attı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sopayı savurdu ve topu ıskaladı."Gelmiş geçmiş en iyi beyzbol oyuncusuyum"diye tekrarladı.Topu aldı tekrar attı ve tekrar ıskaladı.Sonra sopasını incelemek için bir an durdu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] eğildi ve topu aldı."Yaşamış en iyi beyzbol oyuncusuyum"Sopasını savurmasının hızıyla yere yıkılacak gibi oldu.Ama top ancak ayaklarının dibine düşmüştü."Vauv"dedi hayretler içinde."Ne atış!"



Etkili bir insan olmak istiyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] küçük çocuğun kendine karşı davranışına benzer bir davranışı başkalarına karşı tekrarlayın.

İki devekuşu ordusu çölde karşılaşmışlar.Zayıf devekuşu ordusu hemen başını kuma gömmüş.Kuvvetli ordunun komutanı; -"Hayret" demiş[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "biraz önce karşımızda bir devekuşu ordusu yok muydu?"



İkinci Dünya Savaşı'ndan ikibinden fazla Fransız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Paris'e hafıza kaybına uğramış öyle biçimde döndü.Esir kamplarında öyle kötü muamele görmüşlerdi ki kim olduklarını bile hatırlamıyorlardı.Tıbbi kayıtlarda sadece 32 tanesinin kim olduğunu anlaşıldı. Geri kalanların fotoğrafları tüm ülkede gazetelerin baş sayfalarında yayımlandı ve yakın akrabalarının belirli bir günde Paris'te toplanmaları istendi.İlk kişi kalabalığın önüne çıktı ve; -Burada benim kim olduğumu bilen var mı?diye sordu.



başarı ve mutluluk

Hepimiz farklıyız.Başarı anlayışlarımız birbirinden farklı olabilir.Ancak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başarılı ve mutlu olacaksak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hepimizin nasıl ele almamız gerektiğini öğrenmesi gereken bir büyük öğretmen var.Avukat[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] doktor [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] işadamı satıcı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ana[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] baba[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] öğrenci[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Her ne olursak olalım bu büyük etmen hep aynıdır.


TÜM BAŞARI VE MUTLULUKLARIN ORTAK PADASI DİĞER İNSANLARDIR.
DİĞER İNSANLARIN GÖZÜNDE NASIL BİR YER İSTERSİN? HAYATA ATILMIŞ İNSANLAR ARASINDAKİ KONUM VE STATÜ FARKINI İNCELE[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].


KENDİNE BİR YER SEÇ![Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
· EMREDEN Mİ OLMAK İSTERSİN EMREDİLEN Mİ?
· YÖNETEN Mİ YÖNETİLEN Mİ?
· ÜCRET ÖDEYEN Mİ[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ÜCRET ALAN MI?
· KONUŞMALARINI DİNLETEN Mİ[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
· KONUŞULANLARI DİNLEYEN Mİ?


Saat: 12:18

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2