Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Kariyer - Başarı (https://seversintabi.com/kariyer-basari/)
-   -   Kendinizi Seçme ŞanSınız VaR mı HayaTTa? (https://seversintabi.com/kariyer-basari/76280-kendinizi-secme-sansiniz-var-mi-hayatta.html)

Syst3m 12 September 2009 02:35

Kendinizi Seçme ŞanSınız VaR mı HayaTTa?
 
Bir öğleden sonra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dalgın dalgın çarşı gezerken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] vitrinlerin birinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir anda olmak istediğiniz sizi görseniz ne yapardınız?
Renk renk giysilerden biri olsanız ve sıra sıra dizilmiş onlarca birinden biri siz olabilseniz hangisi siz olurdunuz?
İçeri girip heyecanla[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] " şunu " görebilir miyim yakından deyip kendinize dokunmak istemez miydiniz? Aynada üstünüze tutup[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sağdan soldan inceleyip[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] uzaktan yakından bakarak kendinizi çekiştirmek istemez miydiniz?

Yıllarca üstünüzde taşıdığınız sizi ve o sizde saklı kalmış her şeyi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tüm hüzünlere neden olan eksileri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] artıları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] beğendiğiniz - beğenmediğiniz her şeyi o giysiyle değiştirmek istemez miydiniz? Sonra prova odasına girip yıllarca üstünüzde taşıdığınız sizi soyunup[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] duvardaki askıya asıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yeni sizi giyseniz ve aynada uzun uzun kendinizi seyretseydiniz neler hissederdiniz acaba?

Yüzünüzde bir gülümseme ve inanmazlığın verdiği bir şaşkınlıkla[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çocuklar gibi hissetmez miydiniz kendinizi?
Biraz dar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] biraz bol veya uzun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kısa gelmesinin çok sorun olmadığını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] seçtiğinizi sizi düzeltecek birilerinin mağazanın kuytu bir yerlerinde bu iş için beklediğini bilmenin huzuruyla[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ufak detayları göz ardı edip kendinize yeni bir siz almak ister miydiniz?

Belki biraz koyuların ciddiliğinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] siyahların gizemine bürünürsünüz; belki kırmızılarda yılların etkisiyle pastelleşen sizi heyecanlandıracak ve enerji verecek bir sizi tercih edersiniz; beyazların duruluğunda ruhunuzu dinlendirmek de isteyebilirsiniz. Sarıların mavilerle[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] morların ton ton eflatunlaştığı desenlerde kaybolmak da isteyebilirsiniz.

Doğayla bütünleşen çizgilerde bir başka "size" de dönüşebilirsiniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]veya gecenin ışıklarına karışabilirsiniz. Çok şeye inat edercesine[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] buram buram cinselliğin hissedildiği bir size de dönüşebilirsiniz veya özlediğiniz huzurun dalga dalga sizi saracağı bulutların arasından bir "siz" de seçebilirsiniz. Ne güzel olurdu değil mi? "Bıktım artık" demenin ortadan kalkacağı bir içsel giysi mağazasında dolaşıp kendinizi seçebilme şansınız olsaydı eğer…Her şey hazır ve siz hiç yorulmadan bir siz seçeceksiniz….
"neden ben böyle değilim" cümlesini eski sizle birlikte dolabın en kuytusuna asılabileceğiniz bir ortamda neler yapılmazdı neler.

Pek çok sorunun çözümü olabilir miydi acaba? Monoton bir birlikteliğin mucizesi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sıcacık bir aşkın büyüsü[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
yılların yorgunluğuna çözüm getiren gençlik hapları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aynalardan kaçan bakışlara pırıltı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] işyerinize bir çalım[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kalbinize bir selam gibi olmak istemez miydiniz? İşte öyle bir mağazanın vitrininin önünde olduğunuzu hayal edin bir an. Seçeceğiniz giysi sizsiniz ve kendinizi seçiyorsunuz. Öyle bir seçin ki sakın sonra pişman olmayın. O mağaza kapansa bile ömür boyu o giysiyi giymekten mutlu olun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Mutlu kalın…

Ama öyle bir yer yok yaşamda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] değil mi? Öyle bir mağaza olmasa bile[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] o mağazanın içindekileri kesip[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] biçip[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dikenlerinden biri olmak istemez miydiniz? Hep başkalarınca hazırlanmış[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] önceden belirlenmiş yaşamları mı yaşamak isterdiniz yoksa? Sizi siz seçebilir ve sanki kendi kaderinizi biçimleyecek bir terzi olmak istemez miydiniz? Özgür yarınlarınızın belirleyicisi olmak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mutlu kalmayı istemez miydiniz?

Öyleyse[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendinizin terzisi siz olun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendinizi siz değiştirin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] siz belirleyin. Kendinizin perisi olup sihirli değneği kendinize siz değdirin….
Sakın geç kalmayın….


Saat: 00:57

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2