Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Komik Videolar (https://seversintabi.com/komik-videolar/)
-   -   Kızsız Adam (https://seversintabi.com/komik-videolar/52046-kizsiz-adam.html)

Yorgun Yürek 24 April 2009 13:49

Kızsız Adam
 
[IZLESENE]803624[/IZLESENE]

Galasını internette yaptılar

"Issız Adam"la dalga geçen film[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Çağan Irmak'ın bile beğenisini kazandı.


Favorisi kurufasulye

Hayrettin Onur Karaoğuz ve Danem ıdil Karakılavuz'un rol aldığı 12 dakikalık "Kızsız Adam"da[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] orijinal filmin en can alıcı sahneleri son derece komik bir üslupla işlendi. Örneğin bu filmin esas adamı da "Issız Adam"daki gibi entelektüel bir aşçı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ama dünya mutfağı yerine kurufasulye pişirmeyi tercih ediyor. Üstelik yemeğinden kıl ve peruk çıkıyor.

Çağan ekiple görüşecek

Can Sarcan'ın yönettiği[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Issız Adam" olmak isteyip de beceremeyenlere ithaf edilen filmin galası geçen hafta Facebook'da yapıldı. Bir haftada 10 binlerce kişiye ulaşan "Kızsız Adam"[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Çağan Irmak'ın da dikkatinden kaçmadı. Irmak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aynı web sitesi aracılığıyla Can Sarcan ve ekibine "Çok güldüm[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iyi iş çıkarmışsınız. En kısa zamanda görüşelim" dedi.

Bu filmin esas adamı da "Issız Adam"daki gibi müzik tutkunu ve plak biriktiriyor. Ama koleksiyonunda Semiramis Pekkan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Nil Burak gibi isimler değil[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Ümit Besen[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Orhan Gencebay ve ızzet Altınmeşe 45'likleri yer alıyor



Saat: 22:25

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2