Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Kültür/Sanat (https://seversintabi.com/kultur-sanat/)
-   -   Serçe Urfa'ya değil Almanya uçuyor (https://seversintabi.com/kultur-sanat/47175-serce-urfaya-degil-almanya-ucuyor.html)

Yorgun Yürek 30 March 2009 10:25

Serçe Urfa'ya değil Almanya uçuyor
 
Aksu, 'Urfa'da konserim yok. Kimse parasını kaptırmasın' dedi. Aksu Nisan ve Mayıs aylarında 5 ayrı şehirde konser vermek üzere Almanya turnesine çıkacak.
POP müziğin ‘Minik Serçe’ lakaplı sanatçısı Sezen Aksu, bu akşam İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sokak hayvanları için yardım konserine çıkacak.
Ceza’nın sahne alacağı yardım konserine Sezen Aksu da konuk sanatçı olarak katılacak. Konserin ardından Sezen Aksu, İstanbul’da bir hafta dinlendikten sonra Almanya turnesine başlayacak. İlk konserini Hamburg’da verecek olan Aksu, Münih konseriyle Almanya turnesini tamamlayacak. Aksu, daha sonra yurtiçinde konserlerine devam edecek.

İşte Sezen Aksu’nun turne programı:

11 Nisan - Alsterdorfer Sporthalle / Hamburg

12 Nisan - ISS DOME / Düsseldorf

30 Nisan - ICC / Berlin

2 Mayıs - Festhalle / Frankfurt

3 Mayıs - Olympiahalle / Münih

BİLETLER 29.90 EURO
Sanatçının tüm konserlerinin bilet ücreti 29.90 euro olarak belirlendi. Almanya turnesi öncesi Aksu'nun resmi internet sitesinden ilginç bir açıklama yapıldı. Sezen Aksu'nun 24 Nisan'da Urfa'da konser vereceği haberlerinin dolaştığı, oysa sanatçının böyle bir konserinin olmadığı vurgulandı. Kimsenin bilet alıp mağdur olmaması istendi.


Saat: 00:58

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2